33 dager igjen…!

Den unike VIP-opplevelsen for 30 «Scandinavian Hatters» i Luton er bare fem uker unna. Temperaturen stiger. Spenningen tiltar. Sjekk det offisielle programmet for Fellesturen 2023, som også omfatter regler og forpliktelser!

LETT BLANDING: Variert utvalg for årets fellesturdeltakere, hvis hovedmeny er Championship-oppgjøret mellom Luton Town og Swansea City. Se alle bildene i større format nederst i artikkelen.

Luton Town Supporters’Club of Scandinavia (LTSCS) er matchballsponsor for Championship-kampen Luton Town – Swansea City på Kenilworth Road Stadium lørdag 4. mars 2023.

Deltakerne på Fellesturen 2023 skal tilbringe kampdagen i Eric Morecambe Lounge. Og se kampen fra orkesterplass midt på hovedtribunen, med sitteplasser i «Directors Box».

Flertallet av de som sikret seg deltakelse før alle plassene var revet bort på under en måned (!) har vært med tidligere. En håndfull LTSCS-medlemmer fellesturdebuterer.

N E D T E L L I N G :

En time før avspark skal fire fellesturdeltakere ut på gressmatten, ta plass på innbytterbenken og følge lagenes oppvarming! Jan Halvard Aase, Hans-Bjarte Bøe, Inge Hauge og Lodve Haugland var de heldige vinnerne i LTSCS’ «Benke-BINGO». Sammen med opptil et dusin andre supportere får kvartetten ta del i The Dugout Experience.

| Fellesturen 2023 – offisielt program  |

VENNLIGST MERK og respektér at det ikke er tillatt med fotballdrakt for voksne gjester. Ei heller T-skjorte, joggebukse, joggesko eller hettegenser. Gjester under 14 år kan ikle seg Luton Town-drakt.

| Luton Town FCs kampdagsreglement |

Vi har fått flere forespørsler om omvisning på stadionet, men det som tidligere var et fast innslag for kamp- og matchballsponsorer på Kenilworth Road er dessverre kassert. Det er heller ikke mulig å få overvære treningene på forespørsel.

Som draktsponsor for Harry Cornick får LTSCS imidlertid en invitasjon eller to gjennom sesongen, der besøk på The Brache (klubbens treningsanlegg) inngår. Disse sponsorevenementene faller ofte på midtukedager når det ikke er kamp, så de er sjelden aktuelle for våre medlemmer.

Fellesturdeltakerne får den ultimate VIP-opplevelsen. Spesielt på kampdagen, men også på LTSCS-puben Bricklayers Arms der vi jobber med å få besøk av interessante personer fra LTFC.

| Reiserapport 2022 | 30 fellesturplasser | Fellesturen fulltegnet | Nedtelling til Fellesturen | Fire benkeplasser til LTSCS! | Vinnerne i Benke-BINGO |

NB! Rasistiske, homofobiske og andre former for diskriminerende tilrop, uttalelser eller oppførsel er totalt uakseptabelt på engelske fotballstadion. Publikum varsler vaktene om slikt og det er et omfattende overvåkningssystem med audio- og videoopptak som gjør klubben og politiet godt rustet til å identifisere eventuelle syndere. Opptre som en pliktoppfyllende LTSCS-representant!

Bildeglimt fra siste års fellesturer:

ANKOMST: Det er noe hjemlig over å gå av toget på Luton Train Station…
VELKOMST: Alison Taylor er LTSCS-puben Bricklayers Arms’ landlady.
FORVENTNINGER: De stiger for hver meter vi vandrer fra Brickies til Kenilworth Road Stadium!
SUPPORTERUTSTYR: LTFC har to butikker; én i sentrum og én utenfor stadionet.
SPILLERMØTER: Etter kampslutt treffer vi spillere, ledere og andre interessante personer.
UNIKT: Bricklayers Arms er utvilsomt LTSCS-puben!
PUBLIV: Noe godt i glasset og en pakke med crisps. Fotballprat og sosialisering.
EKSKLUSIVT: Eric Morecambe Lounge. Vår base på stadionet før og etter kampen. Oppvarming. Bar, middag, dessert, tippekonkurranser og prisutdelinger.
VERDSATT: Styreformannen i Luton Town FC på Brickies-besøk får gave fra Scandinavian Hatters.
SELFIEVENNLIG: Folksomt, stemningsfylt og forevigelser. Klarer du å ta en Selfie uten å fange en stolpe?
AVSLAPPING: Vi får egne bord og sitteplasser i VIP-rommet, der du kan lene deg tilbake i stolen og puste ut.
FORBRØDRING: Mangt et gullkorn er blitt sluppet på fellesturene. Og skapt uforglemmelige øyeblikk.
PREMIERING: LTSCS-medlemmer med full uttelling i kampdagskonkurransene!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 2

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!