Bildeglimt fra helgen

En håndfull norske Scandinavian Hatters var på plass da Luton Town og Grimsby Town utkjempet FA-cupbataljen som endte med 2-2 og omkamp sist lørdag.

Kamputfallet ble ikke helt slik vi alle håpet, men LTFC er fortsatt med i FA-cupen!

| Trekningen av 5. runde i FA-cupen 2022/23 |

Lodve Haugland, Tor Erik Hadland, Anna Hadland, Thomas Møller og Matteo Vallotto (tidligere Viking- og Sandnes-Ulf-spiller) var blant de 8552 tilskuerne som overvar 4. rundeoppgjøret på Kenilworth Road Stadium. Vi hadde med oss LTSCS-vennen Clifford Elliott inn til spillerloungen etter kampen.

Foruten den spennende og jevne kampen delte vi tid på LTSCS-puben Bricklayers Arms og snakket med mange sentrale skikkelser før, under og etter fotballkampen. De fleste av oss ankom og reiste uavhengig av hverandre. Noen la inn overnattinger i London, mens basene i Luton var hotellene The Leaside og Thistle Express.

PS! Han er ikke med i nedenforstående fotosamling, men jubilanten Pelly Ruddock Mpanzu var ekstra raus med tiden han ofret på LTSCS-gjestene. Var, som nesten alltid, i sprudlende humør etter å ha gjennomført sin 350. kamp i Town-trøyen-på niårsdagen som Luton Town-spiller. Vi konfronterte ham med savnet av skuddløsninger, som han tidligere var så kjent for. Ingen Town-spiller i nyere tid har truffet blink og scoret så ofte fra distanse som Pelly. Den eneste spilleren som har vært med på oppturen fra National Conference (National League) til Championship. – I want to shoot more, but there’s always a defender in the way, svarte han. Lovet dog å forsøke igjen snart!

Her følger en enkel reiserapport i bildeform – i tilfeldig rekkefølge:

ACTION: LTSCS-sponsede Harry Cornick i aksjon mot de rosakledde gjestene fra fiskelandsbyen. Uten scoring – og uten kontrakt etter sesongslutt! Var dette hans siste kamp i Luton Town-trøyen?
HAPPY HARRY: Vår mann tok seg tid til å hilse på og ble avhørt om overgangsryktene. – Jeg holder meg unna nyheter og sosiale medier til overgangsvinduet er stengt. Vet ikke mer enn dere akkurat nå, svarte Harry. Hvis kjæreste er fra Bristol…
KJENDIS-SUPPORTER: John Pyper er kjent for å være den ivrigste av alle Luton Town-supporterne, med sitt engasjement for Bobbers Club, Bobbers Travel Club, flere andre supporterorganisasjoner, sine uendelig mange plakater/trykksaker og sin enorme pins-samling!
UTENFOR STADIONET: Ærverdige Kenilworth Road Stadium fylles gradvis opp med hjemlige og tilreisende supportere. Deriblant 1500 (!) fra Grimsby.
BUSS-BOSSEN: Les Miller var med og stiftet Bobbers Travel Club i 1979. Han holder fortsatt koken. Booker busser, tar imot bestillinger fra Hatters som være med på busstur til bortekamper og er reiseleder hver gang!
FIFA-DOMMER: Lisa Rashid (35) er én av stadig flere kvinnelige dommere i engelsk og internasjonal fotball. Lørdag løp hun linjen med flagget i Luton. Har flere års erfaring fra internasjonale kamper, mesterskap og engelske ligakamper for begge kjønn.
PUB-SAMLING: Thomas, Anna, Lodve, Tor Erik og Matteo på Bricklayers Arms før avreise til Kenilworth Road Stadium.
PYPER-PINS: Tidligere omtalte John Pyper i fullt firsprang opptatt med å finne fram kampdagens offisielle «team sheets» og andre dokumenter. Da så vi vårt snitt til å avbilde én av hans mange legendariske capser prydet med pins!
BURKE-BORDET: Vi fikk besøk av Town-stopper Reece Burke ved bordet vårt i John Moore Lounge. Den joviale 26-åringen tok seg god tid til å snakke om mangt og meget – og meldte seg spilleklar til tirsdagens ligamøte med Cardiff City.
TETT PÅ: iFollow-kommentator og legendarisk statistiker, Simon «Statto» Pitts med artikkelforfatteren og en god kompis på Brickies etter kampslutt.
LYNVINGEN: Luton Towns utfordrende og raske flankespiller Alfie Doughty stilte opp på bilde og tok seg tid til en prat med gjestene fra Norge. Og Clifford!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 4

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!