«Null Stjerner» til Luton

Den norske komikerduoen Linn Skåber og Ine Jansen besøker Luton i tirsdagens episode av TV-serien «Null Stjerner».

Programmet vises på den norske kanalen TVNorge tirsdag 5. mars kl. 21:30. Det blir også tilgjengelig via stream på Discovery+.

– Bestevenninnene Linn Skåber og Ine Jansen snur TripAdvisor på hodet, og oppsøker stedene med de snåleste, dårligste, morsomste og mest uforståelige anmeldelsene, lyder programomtalen fra Discovery+.

I premiere-episoden reiste de sprudlende damene til Georgia.

– I episode to går reisen til Luton, 50 avgjørende kilometer utenfor London. Byen som av onde tunger har fått tilnavnet «Englands toalett». Sannelig bor det ikke patriotiske mennesker der også. Folk som ikke er vant til å få besøk, og blir desto gladere når noen kommer, skriver den norske tabloidavisen Verdens Gang i sin programanmeldelse.

PÅ TUR: Ida Jansen og Linn Skåber utforsker Luton. (Foto: Warner Bros. Discovery)

Alle som elsker Luton Town Football Club er også glad i den multikulturelle byen. Samtidig som vi vet at Bedfordshires administrasjonshovedstad må jobbe i lang tid framover for å viske bort det dårlige ryktet. Ikke minst takket være fotballklubbens enorme engasjement, er byen imidlertid godt på vei.

– Det var et hotell i Luton i England vi opplevde som farlig. Pleksiglass i resepsjonen og hotellrom uten vinduer. Klaustrofobisk, forteller Skåber og Jansen til TV 2.

HOS MARTIN: Her er venninnene på middag hjemme hos Martin, som tok dem med på sightseeing i byen. De fikk også overnatte hos ham. (Foto: Warner Bros. Discovery).

Vi vet i grunnen lite annet om deres opphold i Luton, så spenningen er stor foran tirsdagens episode!

DÅRLIG RYKTE: Mye å utbedre, men Luton har sin sjarm og er på rett vei utviklingsmessig. (Fotos & montasje: Thomas Møller)

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 9

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!