Fellesturen er fastlagt!

Fellesturen 2025 arrangeres i forbindelse med hjemmemøtet med Portsmouth lørdag 1. mars.

LTSCS er henrykt over å ha fått tilslag på akkurat den kampen. Og at vi har fått tildelt så mange som 32 VIP-plasser!

| Fellesturen 2025  (29.06.2024) |

Selv med 12 flere plasser enn sist sesong, vil det bli skikkelig rift om VIP-billettene. Og som alltid er det de første som melder seg på som får delta. Vi kommer tibake med detaljert informasjon om påmeldingsprosessen. Det grunnlegggende er at vi først kunngjør dato og tidspunkt for påmeldingsstart; med link til påmeldingsskjemaet. Da gjelder det å være rask på avtrekkeren, så følg med!

Prisen for en VIP-billett, som omfatter en unik kampdagsopplevelse på Kenilworth Road Stadium, blir lavere enn sist sesong. Det er en annen god nyhet.

Vi kan også kunngjøre at Luton Town Supporters’ Club of Scandinavia blir både Match Sponsor og Match Ball Sponsor. Sammen skal vi sågar kåre Man Of The Match – og overrekke prisen til vedkommende etter kampen!

Så utrolig mange utrolige oppturer; før en eneste ball er sparket i 2024/25-sesongen. Nesten ikke til å tro!

Kampen er terminfestet til lørdag 1. mars med avspark kl. 15:00 engelsk tid, men det kan bli endret. Alle fellesturdeltakerne bestiller hotell og flyreise etter eget valg, så det er viktig å vite at kampen kan bli flyttet til fredag, søndag eller mandag. Alternativt til tidligere eller senere tidspunkt på lørdagen.

LTSCS-medlemskap er en forutsetning for deltakelse på Fellesturen. Sørg for å betale mottatt faktura STRAKS, eller meld deg inn UMIDDELBART dersom du ønsker å bli ny offisiell Luton Town-supporter!

Mer informasjon kommer relativt snarlig!

FLASHBACK: Sist vi møtte Pompey ble det 3-2-seier i dramaet på The Kenny. Towns 17. kamp på rad uten tap. Ligagull og opprykk til Championship fulgte…!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 6

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!