Fellesturen 2025

Luton Town Supporters’ Club of Scandinavia arrangerer fellestur for 13. sesongen på rad i 2025.

Vi har vært kamp- og/eller kampballsponsor hver eneste sesong siden starten i 2013, da vi spilte i Conference Premier!

Med ett unntak; under pandemisesongen 2019/20, da publikum var bannlyst fra samtlige kamper i England.

Det første sponsoratet omfattet møtet med Hereford United lørdag 9. mars 2013. Kampen på Kenilworth Road Stadium endte 1-1 med 6001 registrerte tilskuere. Marlon Jackson sendte gjestene i føringen midtveis i 1. omgang. Dave Martin utliknet for Town i det 87. spilleminuttet. Vi endte på 7. plass i 2012/13-sesongen, 27 poeng (!) bak ligamester Mansfield Town og 13 poeng bak Wrexham på den fjerde og siste playoffplassen…

Nå er den kommende sesongen rett rundt hjørnet. Ny fellestur å se fram til. Kamp og dato ikke bestemt ennå, men tradisjonen tro i februar eller mars 2025.

LTSCS fikk kun tilgang til 20 VIP-plasser sist sesong (Fellesturen 2024), så vi har ytret et sterkt ønske om flere i 2025. Det er imidlertid slik at de største sponsorene, hvis mange av dem betaler mye for faste VIP-plasser til hver eneste hjemmekamp, prioriteres først.

Vi har fått tilbakemelding med takk for all vår støtte gjennom årene, der markedsavdelingen i Luton Town FC understreker at vår lojalitet er verdsatt.

«Thank you for your E-mail and for your support over the seasons, this is never taken for granted. We are very grateful for the support we receive from the Scandinavian Hatters. We will try our best and let you know the maximum number of attendees we can accommodate for a match in February or March,» lyder det fra Kenilworth Road-klubben.

Vi har ytret et spenstig ønske om 40 plasser, vil være godt fornøyd med 30 og må uansett ta til takke med antallet vi blir tilbudt.

LTSCS publiserer informasjon om aktuell kamp, VIP-billettpris og påmeldingsinformasjon straks alle detaljer er klare. Følg med på hjemmesiden!

EKSKLUSIVT: De fleste av årets fellesturdeltakere i Eric Morecambe Lounge. Vi krysser fingrene for flere plasser slik at alle som ønsker kan få delta i 2025!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 10

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!