Fire benkeplasser til LTSCS!

Fire fellesturdeltakere skal få se oppvarmingen til Luton Town – Swansea City fra benkeplass, der det også blir møte og fotografering med én eller flere Town-spillere! Vinnerne trekkes ut tilfeldig i LTSCS’ «Benke-BINGO».

Luton Town Supporters’ Club of Scandinavia har besørget fire plasser til The Dugout Experience lørdag 4. mars. De fire heldige uttrukne får hver sin sitteplass på Luton Town-benken mens begge lags spillere varmer opp til kamp.

Championship-oppgjøret på Kenilworth Road Stadium starter kl. 15:00. Såfremt det ikke velges som TV-kamp. LTSCS-representantene møter opp på angitt sted og eskorteres ned på banen, der de får en unik opplevelse fra ca. en time før kampstart.

Vinnerne får nærmere informasjon om hele prosessen senere. Først skal vi finne ut hvem det blir og hvordan vi trekker ut de fire heldiggrisene!

Fellesturdeltakerne 2023

Slik kåres vinnerne

Hver deltaker er tildelt hvert sitt unike nummer, som angitt i oversikten nedenfor, og vi bruker Norsk Tippings Lotto-trekning lørdag 21. januar som nøytral instans for gjennomføringen.

Lykkespilltrekningene til det norske tippeselskapet Norsk Tipping AS er overvåket og godkjennes av Statskontrollen. Utfallet er offentlig tilgjengelig for alle. «Direktesendt» på den statlige TV-kanalen NRK og tilgjengelig i opptak på internett.

Det er 34 forskjellige lottotall (1-34). De fire første uttrukne kulene med tall som matcher nummeret til en fellesturdeltaker avgjør hvilke fire som får tilbud om å delta i The Dugout Experience lørdag 4. mars.

Samtlige vinnere tilskrives.

KLIKK HER for Norsk Tippings Lotto-resultater og TV-trekningene!

Nummer og navn:

1. Thomas Møller
2. Halvard Grina
3. Morten Halrynjo Myhre
4. Mattias Ljungström
5. Svein Terje Bjelland
6. Jan Halvard Aase
7. Thommie Luton Lundqvist
8. Lene Skogen
9. Terje Grina
10. Svein Moen
11. Lars Ødegård
12. Patrik Jönsson
13. Børre Øverby
14. Inge Hauge
15. Sven Ivar Tomren
16. Arnulf Wirum
17. Tor Erik Hadland
18. Hans-Bjarte Bøe
19. Eirik Arildset
20. Eigil Eriksen
21. Kent Mårtensson
22. Lars Hägglund
23. Tor Ove Jørgensen
24. Thomas Gjørsvik
25. Lodve Haugland
26. Espen Ganes
27. Jonas Ganes
28. Tobias Hollerud Tellefsen
29. Thomas Holmgren
30. Robert Skarström

NB! Det er vinnertallene i Lotto-trekningen som teller, men det kan skje at vi mangler én vinner etter at de sju vinnertallene er trukket. Dersom så blir tilfelle vil det første uttrukne tilleggstallet også telle.

BENKEN: Stedet for opplevelser, både mens kampen pågår og som deltaker i The Dugout Experience!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 4

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!