Foran 2024/25-sesongen

LTSCS er i full gang med forberedelsene til kommende sesong. Sjekk hva du kan forvente og hva du må foreta deg!

I denne informasjonsartikkelen blir du oppdatert på følgende temaer:

  • Medlemskontingent 2024/25
  • Fellesturen 2025
  • «Town-tipset»
  • «LTSCS-shop»
  • Kampbilletter
  • Hjemmesiden & sosiale medier
  • Kontaktinfo/personalia
  • Nye bidragsytere til hjemmesiden?

Vi håper du blir med videre ved å fornye ditt medlemskap i Luton Town Supporters’ Club of Scandinavia:-)

Vi sender ut faktura for medlemskontingent i juni eller juli, så følg med i din elektroniske postkasse!

Nytt for sesongen er vi har skrotet digitale medlemskort. Tjenesten kostet 90 kroner i måneden. Tatt i betraktning inntrykket av at svært få bruker Gnist og medlemskortet – og at vi kun utgjør 214 betalende medlemmer – så koster tjenesten mer enn den smaker.

Svein Terje Bjelland fortsetter å følge opp medlemsbasen, ved å fakturere og ajourføre lister.

PS! Vi mangler fortsatt noen mobilnummer og e-postadresser, så gå inn i Gnist-appen og sjekk om dine personalia er oppdatert!

Har du ennå ikke lastet ned og installert mobiltelefonapplikasjonen, så finner du den her:

App Store (iOS/iPhone/iPad): https://apps.apple.com/no/app/gnist/id1076940797
Google Play (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.meapp&hl=no&gl=US&pli=1

Fellesturen 2025

Den eneste sjansen for mange til å oppleve Luton Town live på Kenilworth Road Stadium, den årlige Fellesturen, ser ut til å finne sted også kommende sesong!

Vi ønsker oss alltid flere VIP-billetter enn det vi pleier å få, men mener det er en viss realisme i håpet om flere enn de 20 vi ble tildelt i år. Samt at prisen kan bli noe redusert i forhold til sist. Følg med på hjemmesiden for kommende informasjon!

«Town-tipset»

LTSCS’ engasjerende flaggskip på hjemmesiden, «Town-tipset» samlet 84 deltakere sist sesong. Ikke alle var like aktive i sine deltakelser, men så mange som 48 innfridde kravet om minst 38 rundedeltakelser for å være med i trekningen av ekstrapremiene!

Town-tipsgeneral Svein Terje Bjelland har takket ja til å fortsette å administrere den populære gratiskurransen med mange flotte premier.

Vi informerer ytterligere når ligaprogrammet slippes, så følg med på hjemmesiden!

LTSCS-shop

Vi lanserte tre nye eksklusive supportereffekter foran 2023/24-sesongen. Foruten LTSCS-pin og LTSCS-cap produserte vi et unikt LTSCS-skjerf i «Premier League-edition». Sistnevnte ble utsolgt i Norge, men vi har noen få igjen i Sverige og Danmark. Pins og caps har vi på lager i alle land.

«LTSCS-shop» er for tiden under oppgradering. Produktbildene skal oppdateres. Utvalget likeså. Du kan likevel foreta bestillinger.

Også her gjelder det å være proaktiv og følge med for nyheter. Bruk hjemmesiden aktivt! Innholdet er bredt!

Kampbilletter

Som opplyst om ved gjentatte anledninger hver sesong, så er det Luton Town Football Club som administrerer billettsalget til klubbens hjemme- og bortekamper.

LTSCS har ingen fortrinnsrett eller eksklusiv adgang til billettkjøp.

Sesongkortsalget ble lagt på is for to år siden, da ventelisten nådde 3000 personer. Det kan imidlertid bli mulig å sikre seg «Hatters Membership», som innebærer fortrinnsrett til å kjøpe kampbilletter hjemme og borte!

Uavhengig av hvorvidt du har et eksisterende ønske om å se kamp, du registrere deg som kunde hos LTFC.

KLIKK HER for all informasjon om hvordan kampbillettsalget foregår + opprette konto!

PS! Følg med på Luton Town Football Clubs offisielle hjemmeside HVER DAG for informasjon om info om «Hatters Membership» foran 2024/25-sesongen!

Hjemmesiden og Facebook-siden

Luton Town Supporters’ Club of Scandinavias offisielle informasjonskanal er hjemmesiden på internett, som du er på nå.

Vi har også en egen promosideFacebook og tilsvarende på X (Twitter).

De sosiale mediesidene promoterer hjemmesiden, der du finner relevant kontaktinformasjon. Ønsker du å komme i kontakt med LTSCS, så er det e-post som gjelder. Dersom du forsøker å komme i kontakt med oss via SMS, kan det hende du vil oppfordret til å gjenta henvendelsen via e-post.

Lurer du på hvem du skal kontakte? Sjekk kontaktsiden for å finne rette vedkommende!

Diverse

Du kan vente deg diverse artikler på hjemmesiden også kommende sesong. Om supporterklubben, fotballklubben og annet relevant innhold. Redaktøren er godt i gang med å rydde opp i mer eller mindre statiske sider foran 2024/25-sesongen, samt jobber med nye grafiske elementer.

Ole Trillhus, som har produsert grundige og innlevelsesfulle previews til hver Town-kamp, er klar for den nye sesongen også!

Vi ønsker oss veldig gjerne flere skriveføre bidragsytere, spesielt fra Sverige og Danmark, men også norske artikkelforfattere er varmt velkommen. Ta kontakt med redaktøren dersom du føler du har noe å bidra med!

PS! Abonnér gjerne gratis på varsler om nye innlegg på hjemmesiden, slik at du ikke går glipp av viktig informasjon fra LTSCS!

Come on You Scandinavian Hatters!!!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 4.9 / 5. Antall vurderinger: 12

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!