Bricklayers Arms

Bricklayers Arms er LTSCS-puben i Luton; vår sosiale base på dag- og kveldstid. Det ærverdige, tradisjonsrike og vennlige forsamlingsstedet i High Town Road 16-18 forener Luton Town-supportere og sportsinteresserte mennesker i alle aldrer. Takket være menneskene bak og foran bardisken er tiden vi tilbringer her vel så givende som fotballkampene og opplevelsene på Luton Town FCs arena.

HJERTEVARME: Alison Taylor ønsker LTSCS velkommen til Bricklayers Arms; den hjemmekoselige stuen av en engelsk pub.

LTSCS-grunnlegger Lars Petter Luton Rønnestad oppdaget denne oasen av et sosialt og energifylt tilholdssted tilbake på 1990-tallet. Siden har det gjensidige forholdet mellom LTSCS-medlemmer og vertskapet utviklet seg videre.

Alison Taylor drev Bricklayers Arms fra 1991 til 2024. Hun har vært på to bryllup i Norge. Alisons engasjement for denne hjertevarme møteplassen i kort gangavstand fra togstasjonen i Luton har høstet allmenne lovord, utmerkelser og treffende omtaler i diverse medier.

Nå er Mariana «Maas» Brown landlady i High Town Road-puben. Hun gikk fra å være stamgjest til sjef. Bor i 2. etasje i publokalene.

På kampdager er Bricklayers Arms forbeholdt hjemmesupportere, men hvis plass så tillates ofte også tilhengere av bortelaget adgang hvis de utviser et godt førsteinntrykk. Er det hold i det så får de bli.

Når LTSCS arrangerer sine årlige fellesturer er ikke Brickies vanskelig å be om å åpne dørene for oss før ordinær åpningstidspunkt. Vi har sågar opplevd å bli invitert inn etter stengetid ved veldig sen ankomst – på forespørsel!

| FACEBOOK: Bricklayers Arms Appreciation Society |

Hvis fest, fyll, høy musikk og utagerende oppførsel er din greie må du finne deg et annet sted å utfolde deg i Luton. Du er derimot hjertelig velkommen dersom du kommer med intensjoner om å ta del i en sosial sammenkomst der du utviser høflighet, respekt og interesse for den gode samtalen med folk fra alle typer samfunnslag.

Klikk på et bilde i galleriet nedenfor for å bla deg gjennom og se alle fotografiene fra LTSCS-puben i Luton i full størrelse!

Bildegalleri Bricklayers Arms

Tekstsøk