Bricklayers Arms

Bricklayers Arms er LTSCS-puben i Luton; vår sosiale base på dag- og kveldstid. Det ærverdige, tradisjonsrike og vennlige forsamlingsstedet i High Town Road 16-18 forener Luton Town-supportere og sportsinteresserte mennesker i alle aldrer. Takket være landlady Alison Taylor og hennes hyggelige stab av genuint gode mennesker er tiden vi tilbringer her vel så givende som fotballkampene og opplevelsene på Luton Town FCs arena.

HJERTEVARM EIER: Alison Taylor ønsker LTSCS velkommen til Bricklayers Arms; den hjemmekoselige stuen av en engelsk pub.

LTSCS-grunnlegger Lars Petter Luton Rønnestad oppdaget denne oasen av et sosialt og energifylt tilholdssted tilbake på 1990-tallet. Siden har det gjensidige forholdet mellom LTSCS-medlemmer og vertskapet utviklet seg videre.

Alison Taylor har drevet Bricklayers Arms siden 1991. Hun har vært på to bryllup i Norge. Alisons engasjement for denne hjertevarme møteplassen i kort gangavstand fra togstasjonen i Luton har høstet allmenne lovord, utmerkelser og treffende omtaler i diverse medier.

På kampdager er Bricklayers Arms forbeholdt hjemmesupportere, men hvis plass så tillates ofte også tilhengere av bortelaget adgang hvis de utviser et godt førsteinntrykk. Hvis det er hold i det så får de bli.

Når LTSCS arrangerer sin årlige fellestur er ikke Alison vanskelig å be om å åpne dørene for oss opptil to timer før ordinær åpningstidspunkt. Vi har sågar opplevd å bli invitert inn etter stengetid ved veldig sen ankomst – på forespørsel!

| FACEBOOK: Bricklayers Arms Appreciation Society |

Hvis fest, fyll, høy musikk og utagerende oppførsel er din greie må du finne deg et annet sted å utfolde deg i Luton. Du er derimot hjertelig velkommen dersom du kommer med intensjoner om å ta del i en sosial sammenkomst der du utviser høflighet, respekt og interesse for den gode samtalen med folk fra alle typer samfunnslag.

Klikk på et bilde i galleriet nedenfor for å bla deg gjennom og se alle fotografiene fra LTSCS-puben i Luton i full størrelse!

Bildegalleri Bricklayers Arms

Tekstsøk