Reiserapport Fellesturen 2022

Match Sponsor & Match Ball Sponsor Luton Town Supporters’ Club of Scandinavia aka Scandinavian Hatters fylte 29 av plassene i Eric Morecambe Lounge og Directors Box på kampdagen for Championship-oppgjøret Luton Town – Derby County sist lørdag. I denne reiserapporten får du et fyldig bildeutvalg og omtale av noen få av de mange opplevelsene vi delte i hjertet av Bedfordshire under Fellesturen 2022.

Dessverre ble det flere forfall fra påmeldte som var ute av form eller med skader, men de som gjennomførte turen fikk som alltid overveldende inntrykk og opplevelser. Kampdagen tilbrakte vi i VIP-rommet Eric Morecambe Lounge fra ca. kl. 12:00 til 19:00. Før og etter oppholdet på Kenilworth Road Stadium var vi stort sett samlet i LTSCS-puben Bricklayers Arms gjennom hele åpningstiden.

Flere fylte på med shopping i byens rikholdige utvalg av forretninger, bespisning av rask og rolig art, sightseeing i og utenfor Luton, sportslige og kulturelle opplevelser annetsteds, og så videre.

Takk for ei super helg i Luton. Det var stor stemning i bilen hjem fra Stavanger og ikke minst minstemann hadde hatt en kjempeopplevelse, så han er også «solgt» nå når det gjelder klubb!
SVEIN TERJE BJELLAND

Premier League & Women’s FA Cup

Fellesturprogrammet omfattet sosial samling på LTSCS-puben Bricklayers Arms fredag og kampdagsprogrammet lørdag. Søndag var minst to grupperinger av våre deltakere ute og representerte på to arenaer: Den svenske duoen Thommie Lundqvist og Richard Bergström overvar Premier League-møtet mellom West Ham United og Wolverhampton Wanderers på London Stadium. Den norske kvartetten Lene Skogen, Svein Moen, Terje Grina og Thomas Møller så Everton vinne 2-0 borte mot Charlton Athletic Womens i FA-cupens 5. runde på The Oakwood i Crayford.

     

Videoklippene ovenfor viser Mick Harford og Jayson Swift med norske kubjeller fra LTSCS-president Jan Halvard Aase (1) og Per-Eigil Eriksen da han oppdager at han er kampprogrammets midtsidemann i anledning hans kommende bryllup (2). Helgen før fellesturen fikk han videohilsener fra Harry Cornick og Jordan Clark på utdrikningslaget sitt – vist offentlig foran en forsamling på 200 mennesker i Moss!

Noen av fellesturdeltakerne ankom Luton torsdag. De fleste fredag og én lørdag morgen! Kevin Johansen fra Bodø skulle til Luton for enhver pris, for da hans morgenfly til London ble kansellert kastet han seg rundt og sikret seg plass på et fly til Manchester fredag kveld. For så å ta buss sørover gjennom natten og ankomme Luton kl. 06:00 på kampdagen. Løsningsorienterte Kevin sluttet seg til LTSCS i Eric Morecambe Lounge.

Tre på rad uten tap – etter fem uten seier

Etter fem fellesturer uten seier fram til 2018 ble forbannelsen brutt i 2019, da vi slo Rochdale 2-0 på Kenilworth Road Stadium. I 2020 ble det 1-1 mot Stoke City og i år beseiret vi Derby County med 1-0. Ingen stor kamp spillemessig, men vi holdt nullen igjen, tok tre nye poeng og inntok den siste playoffplassen.

Takk for ein kjempetur! Det frister med gjentakelse allerede:-))
LODVE HAUGLAND

Det var veteranene Cameron Jerome og Daniel Hylton som besørget scoringen etter at kaptein Kal Naismith beinet ballen opp fra egen forsvarssone. Jerome headet ned til Super-Dan, som avsluttet med kløkt mellom beina til en Derby-forsvarer. Ballen trillet inn i det venstre hjørnet – til høyre for gjestenes keeper Ryan Allsop. Da tok det av på «The Kenny»!

Geografisk spredning

Norske deltakere fra Bodø i nord til Søgne i sør, svenske deltakere fra et spredt geografisk område og inviterte gjester fra miljøet i og rundt Bricklayers Arms storkoste seg i hverandres selskap. Prikken over i-en ble satt med seier i helgens hovedmeny. 1-o-seier, tre poeng og opp på playoffplass var en fantastisk bonus for oss alle.

Vi delte tid og samtaler med klubbledelsen, trenerteamet, spillerne, markedsavdelingen, mediateamet og kampdagsvertskapet. Kenilworth Road Stadium var besatt til siste tribune- og VIP-plass. LTSCS/Scandinavian Hatters fikk mye positiv oppmerksomhet, viet lokalbefolkningen oppmerksomhet og satte nye spor etter seg i det forgjettede fotballandet.

Tusen hjertelig takk for turen! En helt rå opplevelse for oss og Luton-lørdagen står faktisk som høydepunktet i vår kamprunde. Så gjestfrie, så hyggelige, så imøtekommende og generøse mennesker dere er! Utrolig stort å få være med på og dere var med på å skape minner for livet for oss to.
TORSTEIN BJØRGO & JØRGEN RINGEN ANDERSEN

LTSCS-medlemmer i fokus

Det var ikke bare brudgommen Per-Eigil Eriksen i LTSCS-kontingenten det ble fokusert på i pausen. Thommie Luton Lundqvist er LTSCS’ trofaste og erfarne svenske leder. Han engasjerer og rekrutterer svenske Hatters. Han holder kontakten med Luton Town FC, de engelske supporterklubbene og bidrar aktivt på en rekke plan. Thommie har sågar bodd i Luton og jobbet i Luton Town Club Shop!

Tidligere denne sesongen ble Thommie Luton Lundqvist beæret med utmerkelsen LTST Outstanding Achievement (Kevin Catlin Memorial) av Luton Town Supporters’ Trust. I pausen mellom de to omgangene i Luton Town – Derby County fikk han overrakt det fysiske beviset på utmerkelsen.

Herlige Hatters

Takk til alle som har bidratt med bilder til nedenforstående galleri:
Thomas Møller, Lene Skogen, Svein Moen, John Miller, Tor Ove Jørgensen, Alison Taylor, Tor Erik Hadland, John Pyper, Lodve Haugland, Torstein Bjørgo, Gareth Owen og Thommie Luton Lundqvist.

Takk til alle deltakerne, som hver og én bidro til å gjøre Fellesturen 2022 uforglemmelig. Det toppes på en måte hvert år, selv om alle fellesturene er topp. Kjempestas med trofaste deltakere som støtter opp år etter år – på samme måte som det er fantastisk å stifte bekjentskap med nye deltakere.

Hvilken samling av godtfolk vi har i LTSCS! Vi er så unike, støttende, vennlige og samlende. Fra forskjellige steder, samfunnslag, bakgrunner og tidsepoker. Samtidig så like!

Tack för en helt fantastisk helg i Luton! Jag var spänd på hur det skulle vara att åka själv men jag kände en sådan värme och gemenskap med er alla! Hoppas att kunna åka med många gånger och lära känna er ännu bättre.
MATTIAS LJUNGSTRÖM

Fellesturen 2023

Påmelding til neste års fellestur åpner kort tid etter at ligaprogrammet for 2022/23-sesongen offentliggjøres i juni og vi har valgt kamp. Det kan bli Premier League…

Bildegalleri

Nedenfor følger et bildegalleri fra Fellesturen 2022. Klikk på miniatyrbildene for å se dem i full størrelse!

Tekstsøk

 

STILLE FØR STORMEN: Folketomt foran baren i Bricklayers Arms, der landlady Alison Taylor venter storinntrykk fra Skandinavia...

 

HIP-HOP: Den nye danseformen «dabbing» (fra 2015!) har nådd ut på landet til Jevnaker og Terje Grina, som her utøver bevegelsene til ære for fotografen uten togstasjonen i Luton.

 

FØR AVGANG: De aller fleste fellesturdeltakerne utenfor Bricklayers Arms før vi marsjerer sammen til Kenilworth Road Stadium på kampdagen.

 

FRIENDLY COP: Politiet er alltid godt representert på kampdager i England. Terje Grina fikk med seg én av dem på bilde.

 

HATTERS CHAT: Thomas Møller og Espen Ganes i samtale på Bricklayers Arms.

 

KAL & CO.: Thomas Møller, Kal Naismith, Tor Erik Hadland og Erik Tangen i Morecambe Lounge.

 

DOBBELT OPP: Foto av fotograferingen av Mattias Ljungström og Kal Naismith - med tilskuere!

 

BLIKK 1: Lodve Haugland møter blikket til Luton Town-vertinnen Sally Thomas.

 

BLIKK 2: Erik «Tango» Tangen blikker bort på Sally Thomas i Eric Morecambe Liunge.

 

BLIKK 3: Jayson Swift ser mot kameraet og peker på supersupporter John Pyper som viser kamerabilder til Sally Thomas.

 

TOMMEL OPP: Jørgen Ringen Andersen og Torstein Bjørgo gir tommel opp for de herlige kampdagsopplevelsene i Luton!

 

MOBILSJEKK: Steve Taylor sjekker mobilen på Bricklayers Arms.

 

BILDEVISNING: Jayson Swift viser LTSCS-president Jan Halvard Aase noe fra sin mobiltelefon.

 

PUBLIV: Terje Grina venter på servering, mens stamgjestene Steve og Rob diskuterer over en Pint på Bricklayers Arms.

 

FOTBALLSNAKK: Torstein Bjørgo, Erik Tangen og Jørgen Ringen Andersen snakker fotball på pub i Luton!

 

ENTRÉ: LTSCS-presidenten Jan Halvard Aase foreviget før han entrer LTSCS-puben Bricklayers Arms i High Town Road i Luton.

 

BY NIGHT: Mattias Ljungström, Patrik Jönsson og Lodve Haugland i High Town Road etter mørkets framtreden - med opplyste Bricklayers Arms i bakgrunnen.

 

KAL & LODVE: Skotsk og norsk smilekonkurranse i Eric Morecambe Lounge mellom Kal Naismith og Lodve Haugland.

 

PROGRAMME-PEE: Per-Eigil Eriksen på annonseplass i Luton Town FCs Match Day Programme, der han ønskes lykke til med sitt forestående bryllup og pausekonkurransen på Kenny-gresset!

 

PÅ SNEI: Tor Erik Hadland har brillene på snei mens han betrakter bildet som Jayson Swift viser mens Erik Tangen er i egne tanker.

 

FOTBALLFRELSTE: Lodve Haugland er Luton Town-supporter med stort engasjement for fotballen på Jæren. Simon Pitts' innlevelse hører vi hver gang vi ser Luton Town via iFollow. De helfrelste møttes på Bricklayers Arms i Luton.

 

PANORAMA: Thommie Luton Lundqvist, Espen Ganes, Jonas Ganes, Torstein Bjørgo, Jørgen Ringen Andersen og Tor Erik Hadland foran den berømte veggen i bakgården til Bricklayers Arms.

 

VEGGPRYD: Gaven som Tor Erik Hadland ga til Luton Town FC-formann David Wilkinson på forrige fellestur pryder veggen i John Moore Lounge.

 

THE WALL: Scandinavian Hatters, Mick Harford, Prostate Cancer UK, Luton Town Football Club og The Bricklayers Arms!

 

SWEDISH SUPPORTERS: Thommie, Mattias og Richard utenfor Luton Towns Club Shop i sentrum.

 

UTMERKELSE: Thommie Luton Lundqvist ble hedret for sin LTSCS-innsats av Luton Town Supporters' Trust i fjor. Nå fikk han trofébeviset på LTST Outstanding Achievement (Kevin Catlin Memorial) fra Trust-formann Tony Murray.

 

TOMMY & TONY: Thommie Lundqvist og Tony Murray på sidelinjen i påvente av troféoverrekkelsen.

 

HAPPY HATTERS: Mattias Ljungström, Happy Harry og Hatty utenfor Kenilworth Road Stadium.

 

THOMMIE OG MASKOTENE: Luton Lundqvist, Happy Harry og Hatty trives i hverandres selskap ved kamparenaen.

 

TWO TOWERS: Thommie Lundqvist & Mattias Ljungström. Årets to høyeste fellesturdeltakerne. Mattias måler 201 centimeter!

 

MICK HARFORD: Kunstverk av Luton Town-legenden, assistentmanageren og rekrutteringssjefen - ført i pennen av Jayson Swift og utstilt på Bricklayers Arms.

 

KUNST: LTSCS-fliser utstilt på Bricklayers Arms i anledning 30-årsjubileumet vårt i 2021.

 

PISSOAR: Fargeriktige avløp på herretoalettet i LTSCS-puben Bricklayers Arms.

 

KVARTETT: Jan Halvard Aase, Thommie Luton Lundqvist, Tor Ove Jørgensen og Jayson Swift på Bricklayers Arms.

 

PISSING: Skjerfeier Patrik Jönsson fikk med seg Svein Terje Bjelland til å posere for fotografen.

 

FORNØYDE FANS: LTSCS-trioen Jan Halvard Aase, Tor Erik Hadland og Thomas Møller flankert av de to norske gjestene Torstein Bjørgo og Jørgen Ringen Andersen.

 

CHILLER PÅ LTSCS-PUBEN: Svein Terje Bjelland, Arnulf Willadsen Wirum og Torfinn Bjelland nyter tilværelsen på Bricklayers Arms.

 

LTSCS-KUNST: Bricklayers Arms er LTSCS-puben i Luton. Landlady Alison Taylors bestilte kunstverk i gjennomgangen til bakgården utført av Jayson Swift hedrer Luton Town FC, Mick Harford og Scandinavian Hatters.

 

NYTELSE: Hans-Bjarte Bør, Svein Moen, Terje Grina og Arnulf W. Wirum har funnet roen på Bricklayers Arms.

 

ISLANDSKE HATTERS: På forrige fellestur fikk vi selskap av et snes nederlandske Luton-tilhengere. Denne gangen møtte vi et dusin islandske supportere på Bricklayers Arms!

 

WELCOME: Landlady Alison Taylor, som har vært på to LTSCS-bryllup i Norge, vet å verdsette dine skandinaviske gjester:-)

 

FORBRØDRING: Svensker og nordmenn om hverandre; Mattias Ljungström, Pål Espen Isaksen, Patrik Jönsson, Richard Bergström og Lodve Haugland på Bricklayers Arms.

 

HJØRNEBORD: Svein Terje Bjelland, Torfinn Bjelland, Tor Daniel Bjelland, Rune Ebbesen og Lene Skogen på Bricklayers Arms.

 

QUIRKY: Sær, eksentrisk, ukonvensjonell, bohemsk, alternativ, og så videre. LTSCS-puben Bricklayers Arms er noe for seg selv!

 

VISITT: Vestkledde politidamer sjekker stemningen og sikkerheten på Bricklayers Arms på kampformiddagen, da Alison åpnet dørene for LTSCS-kontingenten to timer tidligere enn normal åpningstid!

 

VENTER PÅ VIP: Mange av oss var tidlig framme på stadionet tre timer før avspark - og måtte vente i noen minutter på å entre Eric Morecambe Lounge.

 

MANAGERMØTE: Fellesturorganisator og LTSCS-redaktør Thomas Møller la inn en langspurt for å ta igjen Luton Town-manager Nathan Jones før sistnevnte entret stadioninngangen på kampdagen!

 

VETERANER: Per-Eigil Eriksen og Thomas Møller sitter godt på Bricklayers Arms.

 

BRICKLAYERS ARMS: Mattias Ljungström gjør seg klar for å bestille i baren.

 

LTSCS-BORD: Ett av de tre bordene vi fylte med trivelige Town-tilhengere i Eric Morecambe Lounge.

 

SJOKOSJEFER: Luton Town-direktør Gary Sweet, LTSCS-paret Thomas Møller & Lene Skogen og Luton Town-styreformann David Wilkinson i Eric Morecambe Lounge før avspark.

 

FAR OG SØNN: LTSCS-veteran Espen (t.h.) med sønnen Jonas i Eric Morecambe Lounge på kampdagen.

 

LUTON-LEGENDER: Mick Harford intervjues av æresvisepresident John Buttle i Morecambe Lounge før kampstart,.

 

VIP-ROMMET: LTSCS var kampsponsor og kampballsponsor for oppgjøret mellom Luton Town og Derby County.

 

INNBYDENDE: Standarden var høynet i anledning LTSCS-besøket sist helg. - We closing in on the Premier League, so we must welcome you with equal standards, var ordlyden fra vertskapet!

 

VIP-BAREN: Greit utvalg av flytende forfriskninger for gjestene fra Skandinavia i Morecambe Lounge.

 

KAMPSTART: Stemningen tiltar i minuttene før avspark, der LTSCS-gjengen har tatt plass i Directors' Box!

 

INTERVJU: LTFCs markedssjef Chris Bell spør ut Man of The Match Reece Burke etter 1-0-seieren mot Derby County.

 

STEMNINGSFYLT: Humøret var på over gjennomsnittet høyt i Eric Morecambe Lounge etter at Luton Town hadde banket Derby County og inntatt playoffplass i Championship.

 

RUNDBORD: De skandinaviske sponsorene fra Sverige og Norge nøt den eksklusive tiden i hjertet av Kenilworth Road Stadium - før, under og etter kampen.

 

KUBJELLEKARENE: Mick Harford og Jayson Swift ble beæret med norske kubjeller fra LTSCS-president og storbonde Jan Halvard Aase.

 

TIPPEKONGEN: LTSCS-gjesten Steve Taylor fra Bricklayers Arms forutså pausestillingen og det korrekte resultatet. Ble premiert med signert matchball og fotografert sammen med Town-stopper Reece Burke.

 

LOTTERIVINNERE: Lene Skogen ble trukket ut blant loddkjøperne som vinner av innrammet signert drakt, mens Arnulf Willadsen Wirum vant signert matchball.

 

SJOKOKOMMENTATOR: iFollow-kommentator Simon Pitts fikk norske sjokoladeplater fra Thomas Møller og Lene Skogen.

 

TROFAST TRIO: Pål Espen Isaksen og Per-Eigil Eriksen i passiar med iFollow-kommentator Simon «Statto» Pitts på Bricklayers Arms.

 

GUNNER & HATTER: Ian Sinclair og Thomas Møller poserer foran veggkunsten i Bricklayers Arms' bakgård.

 

SØNDAGSKAMP: Hadelendingene Terje Grina, Lene Skogen, Svein Moen og Thomas Møller på The Oakwood. Kvartetten tok turen til Crayford for å overvære 5. rundekampen i FA-cupen mellom Charlton Ladies og Everton Ladies. Sistnevnte, Super League-laget, vant 2-0.

 

HUMØR: Terje Grina, Svein Moen og Thomas Møller holdt ut med hverandre gjennom fellesturhelgen. Her fanget i et lystig øyeblikk i VIP-rommet.

 

OVERREKKELSE: Lene Skogen fra LTSCS overrekker glassplaketten, beviset på at han er kåret til Man of The Match, til Reece Burke.

 

Tor Erik Hadland og Thomas Møller samtalte med den gjenvendte iren, på parkeringsplassen etter kampslutt. Alan Sheehan jobber nå som trener i Luton Town FC.

 

SMIIIIIL: Tor Erik Hadland og Simon Pitts utøver hver sin variant:-)

 

SAMLET: Det ble ingen omvisning på stadionet denne gangen, så da samlet vi troppene for fotografering i Eric Morecambe Lounge (Foto: Gareth Owen).

 

GLADGUTTER: Svein Moen og Terje Grina på scenen i Morecambe Lounge etter kampslutt. To Hatters fra Hadeland!

 

CELEBER SELFIE: Bricklayers Arms-medeier Nick Dale og Derby-manager Wayne Rooney utenfor stadionet etter kampslutt.

 

KAPTEINMØTE: Town-kaptein Kal Naismith flankert av Thomas Møller og Tor Erik Hadland.

 

MAN OF THE MATCH: Luton Town Supporters' Club of Scandinavia kåret Reece Burke til banens beste Luton Town-spiller.

 

HAPPY HARRY: LTSCS-spiller Harry Cornick hadde ikke sin beste dag på banen, men humøret var på topp etter sluttsignalet lød - selv om han ble byttet ut halvtimen før slutt.

 

SCORINGSJUBEL: Town-spillerne flokker seg om Danny Hylton etter det som viste seg å bli kampens eneste scoring.

 

MATCHVINNEREN: Daniel Hylton viste avslutningsegenskaper av ypperste klasse da han trillet ballen i hjørnet av motstanderens mål. Veteranen ble matchvinner!

 

HJEM: Av årets deltakere var det bare svenske Patrik Jönsson som ble igjen for å få med seg FA-cupkampen mot Chelsea onsdag kveld. De øvrige reiste hjem søndag eller mandag.

 

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 6

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!