Nedtelling til fellesturen

Kalenderen viser 3. januar, som er to måneder før de fleste av årets fellesturdeltakere flyr over til England med Luton som destinasjon. Hovedmenyen består i Luton Town – Swansea City lørdag 4. mars.

30 medlemmer skal mingle og sosialisere på LTSCS-puben Bricklayers Arms gjennom helgen. På kampdagen er det VIP-program i Eric Morecambe Lounge som gjelder. Luton Town Supporters’ Club of Scandinavia er Match Ball Sponsor for SkyBet Championship-oppgjøret som sparkes i gang fra kl. 16:00 skandinavisk tid.

Nedtelling til avspark i Luton Town – Swansea City:

(Med forbehold om eventuell flytting av kamptidspunkt)

Alle deltakere vil få tilsendt det offisielle programmet for Fellesturen 2023 pr. e-post i god tid før avreise. 37 lodd er forhåndssolgt i draktlotteriet der vinneren får signert Luton Town-drakt. Det blir salg av lodd på Bricklayers Arms og i Eric Morecambe Lounge fram til kampstart. Man of The Match trekker vinneren etter kampslutt.

Spennende nyhet
Vi har en overraskelse på lur i anledning årets fellestur. Fire av deltakerne skal få en unik ekstraopplevelse på kampdagen. Følg med i dagene som kommer for avsløring av nyheten, samt hvordan de fire heldige skal plukkes ut!

FJORÅRETS FELLESTUR: LTSCS-deltakerne på Fellesturen 2022 foreviget i Eric Morecambe Lounge foreviget sammen før kampstart. (Foto: Gareth Owen/Luton Town FC)

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 2

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!