Ny sesong – ny drakt!

Foran en ny sesong medfølger spenningen om hvordan den nye Town-drakten kommer til å se ut.

Etter avtalen mellom Luton Town Supporters’ Trust og Luton Town Football Club om at førstnevnte skal godkjenne eventuelle endringer på hjemmedraktfargen, har oransje vært stabilt dominerende.

Et overveldende flertall av Town-supporterne har stemt for å beholde oransje som klubbens signalfarge. Kulørnyansen har gradvis endret seg fra lys til mørk oransje, som du kan se av grafikken over klubbens hjemmedrakter de ti siste sesongene:

NYANSEFORSKJELL: Forskjellige sponsorer, men i all vesentlighet gradvis endring fra lys til mørk oransje farge på klubbens hjemmedrakter de siste årene.

Fila, Puma, Umbro og…?

Umbro har vært Luton Town FCs draktleverandør de fire siste sesongene. Puma leverte i de fire foregående sesongene, mens Fila-logoen prydet Town-draktene forut for det.

Det ryktes på internett at Kappa kan bli ny draktleverandør for The Hatters. Det eneste vi vet er at det vil bli lansert en ny hjemmedrakt foran 2024/25-sesongen. Kanskje også borte- og tredjedrakt.

Nye drakter er ensbetydende med økte kostnader for supporterne og høyere inntekter for klubben. Vi venter alle i spenning på hvilke av draktene som blir nye og hvordan de kommer til å se ut!

Kreative forslag

I og med at FIFA Kit Creator er tilgjengelig og gratis for alle, florerer det med forslag til draktdesign foran hver sesong. Her har vi samlet et lite utvalg av de kreative utformingene til Luton Town-drakt anno 2024/25:

TIME WILL SHOW: Det skorter ikke på forslag til ny Town-hjemmedrakt. Tiden vil vise hvordan den offisielle blir!

Lansering og salg

Luton Town Football Club har de siste årene lansert og presentert ny(e) drakt(er) før den siste treningskampen før ligastart. Følges den tradisjonen vil vi få se hvordan hjemmedrakten ser ut i forkant av hjemmemøtet med Celta Vigo lørdag 3. august.

Kommende sesongs drakter kjøper du i Luton Town FCs CLUB SHOP. Vær OBS på at det første partiet blir fort utsolgt, så logg deg på og bestill aller snarest!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 5

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!