Slik blir du «Hatters Member»

Kampen om Luton Town-kampbilletter blir stadig tøffere. Ta ansvar dersom du i framtiden ønsker å se The Hatters live!

LIVE-ACTION: Posisjonér deg dersom du ønsker å oppleve Elijah Adebayo & Co. i aksjon!

Tilskuerkapasiteten på Kenilworth Road Stadium er 10 356, men alle er ofte solgt før det åpne salget starter. Sjekk illustrasjonen av billetthierarkiet til Luton Towns hjemmekamper lenger ned på siden.

LTSCS forsøker etter beste evne å bidra med hjelp til egne medlemmer, men vi har ingen som helst fortrinnsrett. I de tilfellene vi klarer å framskaffe en billett eller to, så er det utelukkende takket være velvilligheten til våre medlemmer med sesongkort.

Uansett hvor mye du ønsker å investere, er det to ting du bør foreta deg ganske så umiddelbart:

  1. Opprett gratis billettkonto med brukernavn og passord på Luton Town FCs hjemmeside (*)
  2. Skaff deg Hatters Membership-status (#)
    (*) Når du har gjort det blir du tildelt kundenummer (Client Reference Number).

(#) Med Hatters Membership har du 2. prioritet til hjemmebilletter og 3. prioritet til bortebilletter. Og følgende: Velkomstbrev, medlemskort, Emblem-pin, invitasjon til å overvære åpen trening, kvartalvise nyhetsbrev og billett til månedlige premietrekninger. Prisen for voksne er kun £40 pr. sesong.

«Hatters Membership» ble innført foran inneværende sesong, som et tilbud for å fylle gapet mellom sesongkort og ordinære kampbilletter.

Håndfullen med LTSCS-medlemmer som har sesongkort har kjøpt disse for å bruke dem selv, men noen av dem har fortrinnsrett til å bestille én eller to billetter ekstra. Du skal likevel ha flaks for å få innfridd en forespørsel om kampbilletter.

Det eneste sikre er å kjøpe sesongkort, noe som imidlertid også er blitt vanskeligere. Antallet på Kenilworth Road Stadium er begrensen til 7000 – og det er ca. 2000 på venteliste.

Du kan melde deg på ventelisten – helt uforpliktende. Det gjør du ved å sende en e-postmelding med navn og adresse til ticketoffice@lutontown.co.uk.

Når alle de ordinære kampbillettene er utsolgt er aller siste sjanse eventuelle VIP-plasser. Det er mange lounger på Kenilworth Road Stadium. Du kan kjøpe VIP-billett for én eller flere personer, og prisen er ikke avskrekkende. Spesielt med tanke på ekstragodene du får med billetten. Samtlige VIP-plasser er imidlertid utsolgt til gjenværende kamper inneværende sesong!

BILLETTHIERARKIET: Omtrent slik er prioritetsrekkefølgen for billettene til Luton Town FCs kamper på Kenilworth Road Stadium.

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 6

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!