Pelly The Scandinavian Hatter

LTSCS mistet sin sponsede spiller til Bristol City. Valget av Harry Cornicks etterfølger falt på Pelly Ruddock Mpanzu – Luton Towns levende og relativt unge (28) legende!

THANKS: Takk til Harry Cornick; en god venn som stilte opp for LTSCS gjennom mange sesonger. Her fra «End of Season Dinner»-arrangementet i 2019. Vi ønsker ham lykke til videre i karrieren.

Pelly er den eneste av dagens Luton Town-spillere som har vært med på hele oppturen fra Conference Premier til Championship. LTSCS er beæret over å få sitt navn knyttet til Mpanzu, som alltid byr på seg selv når vi møter ham etter kampene på Kenilworth Road Stadium.

Vi ble kontaktet av markedsavdelingen i Luton Town Football Club som følge av Harry Cornicks sorti, med spørsmål om hvem vi ønsket som erstatter. Sponsoratene er knyttet til spillernes og lagledelsens drakter. Da vi oppdaget at Pellys tredjedrakt var ledig, ble valget enkelt. Og innfridd!

Pelly Ruddock Mpanzu har scoret i samtlige ti sesonger som Luton Town-spiller. Se alle scoringene hans her!

Luton Town Supporters’ Club of Scandinavia bidrar med £1000 til LTFCs klubbkasse gjennom spillersponsoratet. Dette er ett av mange tiltak som inngår i LTSCS’ prinsipper om å kanalisere alle midler tilbake til fotballklubben og dens omgivelser i Luton.

Følg Pelly i sosiale medierInstagram | Twitter | Profilside på Luton Towns hjemmeside

SAUEBJELLE-KVALIFISERT

LTSCS-president Jan Halvard Aase er i fyr og flamme over at avtalen med Luton Town FC og Pelly Ruddock Mpanzu er landet. Han har møtt Pelly mange ganger. Kjøtt- og melkebonden fra Egersund kommenterer begivenheten slik:

– Kjempe. Helt 100 prosent. Kan ikke bli bedre enn det. Pelly er en spillerlegende og han er nå offisielt vår mann. Det betyr sauebjelle. Pelly skal få den eksklusive LTSCS-bjellen fra Jæren.

LTSCS-presidenten har tidligere sørget for å beære følgende Lutonians med sauebjeller: Luton Town-direktør Gary Sweet, Luton Town-styreformann David Wilkinson, Luton Town-legende Mick Harford, LTSCS-spiller Harry Cornick, Luton-kunstner Jayson Swift og Bricklayers Arms-landlady Alison Taylor.

– Hva er kriteriene for å få sauebjellen?

– Den tildeles kun spesielle folk i positiv forstand. Sponsede spillere. Ledere som har markert seg med eksepsjonell innsats, klubblegender med LTSCS-hjerte og managere som skaper prestasjonsgrupper med begrensede midler, forklarer Jan Halvard Aase.

– Rob Edwards har allerede gjort mer enn nok til å gjøre seg fortjent til sauebjellen. Han kan se fram til å bli gjort stas på under fellesturhelgen.

SEREMONIMESTER: Jan Halvard Aase er LTSCS-presidenten som vet å hylle de som fortjener det. Blant annet med lokalproduserte sauebjeller!
PELLY-PROMO: Pelly Ruddock Mpanzu med LTSCS-representantene Tor Erik Hadland, Lene Skogen og Thomas Møller.

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 8

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!