Preview Morecambe FC – Luton Town

Lørdag ettermiddag drar Luton på tur, og denne gang til den lille kystbyen Morecambe som ligger noe nordvestover i Lancashire. Byen ligger i Morecambebukten mot Irskesjøen. Ved folketellingen i 2001 hadde byen en befolkning på snaue 39 000 innbyggere. Kampen skal spilles på Global Arena, som har vært hjemmebanen til Morcambe siden 2010. Tilskuerkapasiteten er på 6474 tilskuere. Klubben ble grunnlagt den 7. Mai i 1920, og har kallenavnet «the shrimps».

Morecambe har alltid spilt i de lavere divisjoner. Derimot i 2007 vant Morecambe play off finalen i Conference league etter å ha slått Exeter City 2-1 på Wembley. SIden da har klubben spilt i league 2. Klubbens beste plassering kom i 2009/10 sesongen. Da oppnådde Morecambe en respektabel fjerde plass, men tapte i neste omgang play off semi-finalen.

Luton og Morecambe har kun seks innbyrdes oppgjør. Tre ganger har Luton vunnet, en gang har endt uavgjort og to ganger har Morecambe vunnet. Begge gangene Morecambe vant, var i 2014/15 sesongen. I fjor endte Morecambe på 21.plass, men med 12 poengs margin til 23.plass som hadde gitt direkte nedrykk. I forrige sesong vant Luton tilsvarende kamp på Global arene 3-1, etter scoringer av Luke Wilkinson, Cameron McGeehan og Jonathan Smith.

Morecambe ligger på 14. Plass i årets liga med sine 20 poeng. Med syv poeng mer, ligger Luton på femte plass, tre poeng bak Doncaster som har tredje plassen. Som de fleste kanskje kjenner til, har ikke Luton tapt på åtte kamper i ligaen. Tre av disse kampene har endt med seier, mens fem har endt uavgjort. Sist helg vant Luton 1-0 på Kenilworth Road, etter scoring av Cameron McGeehan. Luton har ikke tapt siden 17.september, hvor de tapte 2-0 borte mot Crawley.

Morecambe sliter med formen. På ti kamper har de kun vunnet to kamper. To har endt med uavgjort, mens hele seks kamper har endt med tap. Siste seier kom borte mot Notts County den 11. oktober, hvor de vant 2-1. Sist helg tapte Morecambe 2-0 borte mot Wycombe. På hjemmebane har ikke Morecambe vunnet siden 16.august, da de vant 2-0 over Portsmouth. Etter dette har Jim Bentleys menn spilt seks hjemmekamper til, hvor samtlige kamper har endt med tap.

Morecambe har kun en spiller satt på sidelinjen grunnet skade. Dette er midtbanespilleren Alex Kenyon. Luton må klare seg uten suspenderte Jordan Cook, noe som kan føre til at Craig Mackail-Smith får en etterlengtet start for «the Hatters». Pelly Ruddock er også tilbake etter å ha vært suspendert mot Accrington. Ruddock fikk rødt kort i FA cup kampen mot Exeter.

Lørdag ettermiddag kl 1600 er det bare å benke seg foran pcen eller annet internett medium, og streame kampen direkte fra Global Arena. Simon Pitts fra «The Hatters Player», vil som vanlig referere direkte fra kampen. Spennende blir det uansett om Luton kan fortsette sin imponerende rekke uten tap, og om de for niende gang på rad, klarer å plukke poeng!

COYH!!!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!