Preview Luton Town – Doncaster Rovers FC

Lørdag ettermiddag er det klart for toppkamp på Kenilworth Road. Da gjester Doncaster Rovers Kenilworth Road. Doncaster ligger for tiden på andre l plass i league 2, to poeng bak Plymouth Argyle. Luton ligger på syvende plass, tre poeng bak Doncaster.

Doncaster Rovers ble stiftet i 1879, og ble valgt inn i The Football League i 1901. Den første sesongen tilbrakte Doncaster på nivå to i det engelske ligasystemet. Det var også i debut sesongen at Doncaster oppnådde sitt beste resultat noensinne, da de havnet på en 7.plass på nivå to. «The Rovers», som er kallenavnet til Doncaster Rovers, har fra 2007 spilt sine hjemmekamper på Keepmoat Stadium i Doncaster. Stadionet har en kapasitet på 15231 tilskuere. Tidligere spilte Doncaster sine hjemmekamper på Belle Vue. Byen Doncaster ligger i den engelske regionen Yorkshire og Humber, omtrent 35 km nordøst for Sheffield. Det bor ca 110 000 innbyggere i markedsbyen Doncaster. Rivalene til Doncaster er Roterham, Scunthorpe og Barnsley.

Manager for Doncaster er Darren Ferguson, som også er kjent som sønnen til Sir Alex Ferguson. Ferguson har vært i klubben siden oktober 2015. Assistent manageren til Doncaster, er Gavin Strachan. Strachan er sønn av Gordon Strachan. I fjor kom Doncaster på 21. plass i league 1. Ettersom fire lag rykker ned fra league 1, rykket derfor Doncaster ned til league 2 for første gang siden 2003/04 sesongen. Doncaster var fire poeng unna 20. plass og sikker plass. I 2009/10 sesongen, oppnådde Doncaster en 12.plass. En plassering som er den nest beste plasseringen som klubben noen sinne har oppnådd.

Luton og Doncaster har kun møtt hverandre fire ganger, og alle disse møtene har vært league 1 kamper. Derimot har aldri Luton slått Doncaster. Tre ganger har lagene spilt uavgjort, mens sist de møttes i april 2008, vant Doncaster 2-0 hjemme på keepmoat stadium.

Doncaster har vunnet fem kamper, spilt en uavgjort og tapt to kamper i årets liga. Dette gjør at de nå har seksten poeng og ni pluss mål. Det er verdt å merke seg at Doncaster er det laget som har scoret flest mål i ligaen med sine 17 mål. Etter en god start, har Luton nå to tap på rad. Totalt har Luton nå tre tap, en uavgjort og fire seiere, som gjør at Luton har 13 poeng. Luton har også scoret bra med mål denne sesongen, med sine 15 mål. De har nå seks pluss mål.

Luton må klare seg uten Glen Rea i lørdagens kamp, da han på trening denne uken fikk en letter kneskade. Dette fører trolig til at Olly Lee også blir å finne i startoppstillingen lørdag. Det er også ventet at Danny Hylton blir å finne i startoppstillingen.

Kan Luton på lørdag ettermiddag endelig ta sin første tre poenger noensinne mot Doncaster? Svaret får du ved å benke deg foran ditt interaktive medium og streame kampen fra Hatters player.

COYH!!!!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!