Preview Crawley Town – Luton Town

Lørdag drar Luton sydover for å besøke Checkatrade.com Stadium, eller bedre kjent som Broadfield stadium. Checkatrade.com Stadium er hjemmebanen til Crawley Town, og er et flerbruksanlegg. Stort sett blir anlegget brukt til fotball og da av Crawley Town. Stadionet har kapasitet på 6134 tilskuere. Crawley Town kommer i fra byen med samme navn som ligger i Sørøst-England og West Sussex. Byen teller drøye 100 000 innbyggere.

Crawley har stort sett alltid spilt i de lavere divisjoner. Men i 2010/11 sesongen klarte Crawley det de aldri hadde klart tidligere, nemlig å rykke opp fra «the Conference league» og opp til «the football league». Klubben hadde da levd noen år i en ekstrem uvisshet, med store økonomiske problemer og gjentatte møter i rettsystemet med trusler om konkurs. Derimot i forkant av opprykkssesongen, sprøytet noen investorer inn penger som gjorde at daværende manager Steve Evans, kunne signere ikke mindre enn 23 nye spillere over en seks måneders periode. Sesongen etter i 2011/12 sesongen fortsatte suksessen for Crawley. Da havnet Crawley på tredje plass i league 2 og rykket dermed direkte opp til league 1. Påfølgende sesong klarte Crawley en imponerende 10. plass, som er klubbens beste ligaplassering noen sinne. I 2014/15 sesongen endte Crawley på en skuffende 22.plass og rykket dermed ned til league 2. I fjor endte Crawley på en 20.plass.

Luton og Crawley har møtt hverandre åtte ganger. Kun to ganger har Luton klart å vinne, og en av dem skjedde borte i Crawley. Crawley har vunnet fem, mens en gang har Luton spilt uavgjort mot «the red devils». Luton tapte begge sine kamper mot Crawley i forrige sesong, og i mars tapte Luton 1-2 hjemme på Kenilworth Road.

Crawley ligger for tiden på 18.plass med sine 8 poeng. Poengene har de fått ved to seiere, to uavgjort, mens de har tapt tre kamper. Disse tre tapene har de nettopp hatt, da de har tapt tre kamper på rad. Forrige helg tapte de 1-2 borte mot Stevenage. Sist de tok poeng var i august mot Barnet, da de spilte 1-1. Luton ligger fortsatt på direkte opprykksplass med sin tredje plass. Skjønt det er kun et mål som skiller Luton på tredje plass og Doncaster på fjerde. Luton har 13 poeng, to poeng bak lederlaget Plymouth som har 15 poeng. Luton har fire tre – poengere, en uavgjort og to tap. Sist helg tapte Luton 1-2 mot Grimsby hjemme på Kenilworth Road. Før det hadde Luton to tre poengere.

Crawley blir for tiden styrt av Dermot Drummy. Til tross for tre tap på rad, har Nathan Jones utrykt stor respekt for Drummy og hans lag. Drummy har satt sammen et relativt nytt lag, og Nathan Jones beskriver Crawleys lag som inne i en innkjørings periode. Jones har uttrykt at han forventer at laget hans skal prestere på et helt annet nivå enn det de viste mot Grimsby. Han forventer også at Crawley kommer til å vise seg fra en helt annen side enn de har gjort de tre siste kampene.

Nathan Jones har uttrykt at Luton har trent godt denne uken, etter at de gikk på et forsmedelig tap mot Grimsby forrige helg. Lørdag ettermiddag får de muligheten til å rette opp dette på en bortebane de sjeldent har prestert bra på. Men tidligere prestasjoner er historie. Lørdag ettermiddag deles kortene ut på nytt, og vi krysser fingrene for at over 1000 reisende Luton supportere blir vitne til tre poeng for «The Hatters»! Kampen streames som vanlig fra Hatters Player kl 1600 norsk tid.

COYH!!!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!