Preview Luton – Stevenage

Lørdag spilles siste kamp for sesongen 2014/15 i league 2. Lokalderby står på plakaten på Kenilworth Road mot Stevenage. Stevenage er klar for play off, mens Luton har en nesten umulig oppgave, da de må utligne en målforskjell på åtte mål i favør Plymouth. Plymouth innehar den siste play off plassen i league 2. John Still har utrykt at de skal angripe, og ihvertfall prøve å score nok mål for å ta igjen Plymouth.

Stevenage er den klubben i the football league som ligger nærmest Luton. Faktisk er det kun 16,4 km mellom Lamex stadium og Kenilworth Road. Mao er dette en kamp som er mye mer enn tre poeng. Det handler også om å være «best» i Herfordshire. Skjønt best i herefordshire blir Stevenage uansett, da Stevenage ligger syv poeng foran Luton på tabellen.

Luton ligger på 8.plass, med lik poengsum som Newport. Luton har derimot en fordel på 10 mål bedre målforskjell. Opp til Plymouth på syvende plass og siste play off plass, er det tre poeng og 8 mål i favør Plymouth. Mao en nesten umulig oppgave.

Stevenage har ikke tapt på syv kamper. Fire tre poengere og tre uavgjort er fasiten. På bortebane har heller ikke Stevenage tapt på syv kamper. to seire og fem uavgjort. Når det er sagt, har ikke Stevenage vunnet mer enn 5 kamper borte fra eget gress denne sesongen.

Lutons form har vært noe bedre i det siste. Allikevel ikke veldig imponerende. Fem tap, en uavgjort og to tre poengere er det blitt på de siste åtte kampene. Hjemmeformen er litt bedre, da de har tre seire, en uavgjort og fire hjemmetap.

Selv om Stevenage og Luton ligger like ved hverandre, har klubbene kun møtt hverandre seks ganger. Stevenage har kun besøkt Kenilworth Road en gang. Luton har vunnet fire ganger, mens Stevenage har vunnet en gang. Seieren til Stevenage kom den ene gangen de besøkte Kenilworth Road i 2009 i Conference league. Stevenage vant 1-0. Høstens møte, endte med 2-1 seier til Luton etter scoringer av Wilkinson og Wall.

Rivaliseringen mellom Luton og Stevenage, stikker ikke dypere enn at flere spillere har spilt for hverandre. Lutons Andy Drury, spilte for Stevenage ifra 2008 til 2010, før han gikk til Luton i 2010. Drury spilte deretter for Ipswich og Crawley, før han kom tilbake til Luton før inneværende sesong. Motsatt vei spiller Ronnie Henry og David Martin for Stevenage. Luton favoritten Keith Keane, var på utlån fra Preston til Stevenage denne sesongen, men har returnert tilbake til Preston på grunn av skade.

Cameron McGheehan fikk en liten skade i møtet mot Southend. Allikevel rapporteres det om at han er klar for lørdagens kamp. Ricky Miller, Shaun Whalley og Paul Benson er definitivt ikke klar til kamp. John Still har også gitt utrykk for at Elliot Justham blir Lutons keeper i lørdagens lokalderby.

Gjør deg klar for lokalderby mot Stevenage! Det er kun en ting som gjelder, Luton må vinne med en haug av mål, og Plymouth må tape mot allerede opprykksklare Shrewsbury. Aller helst med mange mål. Jo fler mål de taper med, jo «enklere» for Luton. Om det blir spennende, og hvem som er det «beste» laget i Herefordshire, får du vite ved å streame sesongens siste kamp på Hatters Player.

COYH!!!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!