Preview Luton – Bristol City

Tirsdag er det duket for første runde i den engelske liga Cupen, ellert Capital One Cup som er det offisielle navnet på cupen. I første runde, skal Luton ta imot Championship laget Bristol City på Kenilworth Road, som ledes av Steve Cotterill.

Bristol Citys rivaler, er først og fremst byrival Bristol Rovers. Rovers er idag ligarival med Luton, etter at de ifjor vant play-off finalen i Conference league. En annen rival er Cardiff city. Kampene mellom Cardiff og Bristol City kaller «Severnside derby», og har sitt utspring i at byene ligger nær hverandre, men på hver sin side av grensen som skiller England og Wales. Mao har disse kampene også et internasjonalt rivaliserende moment.

Britol City ble seriemestere ifjor i league 1. De er derfor nykommere i Championship. I seriepremieren ble det 0-2 tap mot Sheffield Wednesdy, mens Luton spilte uavgjort 1-1 mot Accrington, dog i league 2.

Historisk sett, har Bristol City hatt et solid tak på Luton. På de siste 18 møtene, har kun tre kamper endt med seier til Luton. Derimot er dette også de tre siste møtene. Henholdsvis i 2004 og 2005. Før dette hadde syv oppgjør endt uavgjort, mens hele åtte oppgjør endte med seier til Bristol City.

Luton har ingen spillere som er skadet for tiden. Allikevel er det ventet at John Still kommer til å rokkere litt på de spillerne som spilte i helgens uavgjort kamp mot Accrington.

Det er også verdt å merke seg at Mjøndalens trener Vegard Hansen, spilte for Bristol City fra 1994 til 1996. Vegard Hansen spilte 37 kamper i forsvaret for «The Robins». City og Luton møtte hverandre fire ganger i perioden Hansen var i Bristol klubben. En gang besøkte de Kenilworth Road.

Tirsdag Kl 2045, sparkes sesongens første kamp igang på Kenilworth Road. Ligacupens første runde står på prgrammet, og kampen kan du følge ved å logge inn på Hatters player som sender direkte radio stream fra kampen.

COYH!!!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!