Preview Luton – Oxford

Lørdag ettermiddag gjester Oxford United Kenilworth Road. Et oppgjør som er blitt et lite klassisk oppgjør. Spesielt for oss nordmenn, da Luton – Oxford har tippekamp rekorden med antall scorede mål. Dette var den 242. tippekampen som ble vist på NRK, og resultatet ble 7-4. Kampen ble spilt 6.februar i 1988. Sølve Grotmål var kommentator, og hadde mer enn nok med å holde kontroll på hvem som hadde scoret.

Michael Appleton er i sin andre sesong som manager i Oxford, og har uttalt at de sikter mot opprykk. Han er lei av at Oxford befinner seg på fjerde nivå for femte sesong på rad. På lik linje som Luton, har Oxford derfor investert masivt i nye spillere i jakten på opprykk.

Begge lag imponerte stort i første runde i liga cupen. Som kjent vant Luton 3-1 over Bristol City. I trekningen ble vi belønnet med TV sendt hjemmekamp mot Stoke. Oxford imponerte med en sterk 4-0 seier over Brentford. I serien forrige uke, spilte begge lag uavgjort. Luton karret til seg et poeng på overtid mot Accrington, mens Oxford spilte 1-1 mot Crawley.

Luton og Oxford har møtt hverandre 36 ganger. Luton har vunnet 16 ganger, mens Oxford har vunnet 12. Åtte ganger har det endt med uavgjort. Fjor årets kamper endte med 2-0 seier hjemme på Kenilworth Road, mens det endte uavgjort 1-1 borte.

Lutons stall er mer eller mindre komplett, og ingen er meldt skadet. Spennende blir det å se hvem John Still velger i mål, og om to måls scorer mot Bristol City, Jack Marriott, får fornyet tillitt. Still har ihvertfall nok av angreps spillere å velge mellom.

Uansett møter Luton et sterkt og offensivt satsende Oxford lørdag ettermiddag. Først og fremst må de demme opp for vingen Kemar Roofe, som ifjor var på utlån fra West Brom. Han scoret seks mål på 16 kamper, og signerte en permanent overgang foran denne sesongen. Det knytter seg store forventninger til Roofe denne sesongen. Om Roofe finner veien til nettmaskene mot Luton, får du vite ved å streame kampen lørdags ettermiddag kl 16 på Hatters Player!

COYH!!!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!