Preview Dagenham & Redbridge – Luton

Tirsdag kveld vil bli en merkedag for John Still. Da tar Luton turen til London og Victoria Road. Victoria Road er hjemmebanen til John Stills forrige klubb, Dagenham & Redbridge (Dag & Red). John Still var sjefen på Victoria Road og Dag & Red ifra 2004 til 2013, før han ble manager for Luton.

Dag & Red, eller «the Daggers», ble først stiftet i 1992. Da ble Redbridge Forest og Dagenham slått sammen til en klubb. Klubben holder til i øst London i bydelen Dagenham, og spiller som sagt sine hjemmekamper på Victoria Road. Victoria Road som ligger i Dagenham, ble bygd i 1917. En rekke lag har hatt Victoria Road som sin hjemmebane, nå sist Dag & Red som har hatt Victoria Road som hjemmebane siden klubben ble stiftet i 1992. Det vil si Redbridge forest brukte Victoria Road fra 1990, før klubben ble slått sammen med Dagenham.

Dag & Red startet i 1992 i Conference league. De overtok Conference league plassen til Redbridge Forest, som var den klubben som var best plassert av Dagenham og Redbridge Forest. I 2006/07 sesongen, ble endelig Dag & Red seriemestere i Conference National og rykket opp til «the football league. John Still og Dag & Red spilte tre sesonger i league 2, før de i 2009/10 sesongen vant play off finalen på Wembley og rykket opp til football league 1. Dag & Red slo Rotherham united 3-2- Det ble med den ene sesongen på nivå tre, da de sesongen etter havnet på 21.plass og rykket direkte ned igjen til nivå fire. Der har Dag & Red tilbrakt de neste sesongene frem til idag.

John Still har uttrykt at Luton må vinne tre av de gjenstående fire kampene for å klare play off. Da bør Dag & Red først slås. En oppgave som ikke bør være umulig, selv om tirsdagens kamp er på bortebane. Av sine åtte siste hjemmekamper, har Dag & Red vunnet fire kamper, en uavgjort og tre tap. Tar man med bortekampene, har Dag & Red vunnet fire kamper og tapt fire. I helgen som var, tapte de 1-0 borte mot Cralisle. «The Daggers» ligger idag på 15.plass.

Selv om Luton ligger på en niende plass, tre poeng bak en play off plass, er Luton nest dårligst i ligaen hva gjelder form. En seier og syv tap er fasiten på de siste åtte kampene. Seks av tapene er et måls tap. Og surest var muligens hjemmetapet i helgen mot serieleder Burton. Luton produserte mange store sjanser, men evnet ikke å få ballen i mål. Burton på sin side, scoret på en av sine få sjanser.

Den 21. oktober hadde Luton besøk av Dag & Red på Kenilworth Road. Det ble en minnerik kamp for Mark Cullen, som scoret hat trick. Luton vant 3-1. Inkludert høstens kamp, har Luton og Dag & Red møtt hverandre fire ganger. Luton har vunnet tre ganger, mens Dag & Red har vunnet en gang. Tapet skjedde på Victoria Road i 2008/09 sesongen, mens Luton vant 2-1 en liga cup kamp på Victoria Road i august 2007.

Tirdagens kamp blir ikke bare spesiell for John STill. Også Paul Benson vil kjenne ekstra på det å løpe ut på Victoria Road. Fra 2005 – 2010 spilte Benson for Dag & Red hele 165 ganger, hvor han scoret hele 69 ganger.

Alex Lawless er dessverre skadet igjen. Det samme gjelder fortsatt for Mark Tyler og Pelly Ruddock Mpanzu. Jonathan Smith vil være klar for kamp igjen, etter at han ble far til en liten pike i helgen. Scott Griffiths ser også til å være klar for kamp, til tross for sin brokk. Han gjennomførte nitti minutter mot Burton.

Tirdagens kamp, og sesongens fjerde siste kamp, streamer du kl 2045 norsk tid på Hatters player.

COYH!!!!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!