Preview Crawley Town – Luton Town

Lørdag tar Luton turen sydover til Sørøst-England og West Sussex. Her finner vi laget Crawley Town, som spiller sine kamper på Broadfield Stadium. Stadionet har en kapasitet på 6134 tilskuere. Tilskuer rekorden er på 5880 tilskuere, som tegner seg tilbake til 2013 sesongen hvor de tok imot Reading i FA cupen.

Crawley har stort sett alltid spilt i de lavere divisjoner. Men i 2010/11 sesongen klarte Crawley det de aldri hadde klart tidligere, nemlig å rykke opp fra «the Conference league» og opp til «the football league». Klubben hadde da levd noen år i en ekstrem uvisshet, med store økonomiske problemer og gjentatte møter i rettsystemet med trusler om konkurs. Derimot i forkant av opprykkssesongen, sprøytet noen investorer inn penger som gjorde at daværende manager Steve Evans, kunne signere ikke mindre enn 23 nye spillere over en seks måneders periode. Sesongen etter i 2011/12 sesongen, fortsatte suksessen for Crawley, da de havnet på tredje plass i league 2 og dermed rykket direkte opp til league 1. Påfølgende sesong fikk Crawley 10. plass, som er klubbens beste ligaplassering noen ¨sinne. Fjorårets sesong endte med en skuffende 22.plass og nedrykk til league 2.

Luton og Crawley har møtt hverandre fem ganger tidligere. Kun en gang har Luton vunnet. Dette skjedde første gang de møttes i 2009. Etter dette har de spilt en gang uavgjort, mens tre ganger har Crawley vunnet. På Broadfield Stadium, har Crawley vunnet en gang, mens en gang spilte de uavgjort.

Craig Mackail-Smith er spilleklar til lørdagens kamp, etter å ha vært ute med skade. Det samme gjelder Scott Griffiths. Paul Benson er også bitt bra igjen etter skade, men han vil fortsatt bli hvilt mot Crawley. Paddy McCourt er også tilbake i stallen, etter å ha vært avgårde på landslags oppdrag. Det ble også klart i dag at Luton låner høyre backen Sean Long fra Reading. Han er også varslet å skal sitte på benken i morgendagens kamp mot Crawley.

Crawley Ligger på en attende plass før lørdagens kamp. Luton ligger på en tiende plass etter forrige lørdags 1-1 resultat mot York. Formen til Crawley, har til tider vært svært dårlig. På de siste åtte kampene har Crawley vunnet to, spilt en uavgjort og tapt fem kamper. På de siste tre kampene, har det derimot løftet seg litt, da de har vunnet to og tapt en. På hjemmebane har Crawley spesielt vært dårlige, da de kun har en hjemmeseier. Den kom forrige lørdag mot Leyton Orient som de slo 3-2.

Lutons form har vært stabilt bra i det siste. Etter en noe usikker start, har Luton nå spilt fem seriekamper uten tap. Nærmere sagt fire seiere og en uavgjort. På de siste åtte kampene har det blitt fem seiere, en uavgjort og to tap.

Vil Luton fortsette den gode formen de har vist i det siste? Eller vil Crawley klare å vinne sin andre hjemmeseier for sesongen, og det på rad? Som vanlig vil du kunne streame kampen via Hatters Player, og få med deg spenningen live. Og det vil du gjøre med ikke mindre enn 1200 Luton supportere som skal ta turen sydover.

COYH!!!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!