Preview Luton Town – Leyton Orient

Tirsdag kveld er det igjen klart for flomlys kamp på Kenilworth Road. Denne gangen får Luton besøk av laget som innehar femte plassen i league two, nemlig Leyton Orient.

Klubben ble stiftet i 1881, og ble valgt inn i The Football League i 1905. «The O’s», som er kallenavnet til Leyton Orient, spiller hjemmekampene sine på Brisbane Road i Leyton. Bydelen Leyton ligger i den engelske regionen Stor-London, nærmere bestemt i nordøst London.

Klubbens beste liga plassering, fikk de i 1962/63 sesongen, da de klarte en 22. plass i Englands øverste divisjon. Siden 1982, har klubben holdt seg på nivå tre og fire.

Leyton Orient startet sesongen bra, og var liga leder når Luton møtte de sist i Johnston`s Paint Trophy turneringens første runde den første september i år. Luton vant 2-1 etter scoringer av Danny Green og Stephen O’Donnell.

Selv om Leyton Orient innehar femte plassen i league two, er «the O`s» på ingen måte formlaget. Kun en seier har de klart på sine siste åtte kamper. 4 kamper har endte uavgjort og tre har endt med tap. På lørdag ble det uavgjort 2-2 hjemme på Brisbane Road mot Oxford.

Luton er fortsatt et av formlagene i league two, til tross for uavgjort for en og en halv uke siden hjemme mot York, og et forsmedelig 2-1 tap mot svake Crawley på lørdag. Uansett er statistikken 5 seiere, et uavgjort og to tap på de siste åtte kampene.

Før høstens JPT møte, var det en del år siden sist at «The O`s» og Luton sist møtte hverandre. Faktisk må vi tilbake til 2007/08 sesongen for å finne siste gang lagene møtte hverandre i liga sammenheng, da begge lagene spilte i league one. Leyton Orient vant begge kampene, henholdsvis 0-1 på Kenilworth Road og 2-1 på Brisbane Road.

Per nå, foreligger det ingen informasjon om skadesituasjonen til Luton. Derimot må Luton passe spesielt på Jay Simpson, som er ligaens topp scorer med ti mål.

Kan Luton snu de to siste kampers noe negative trend, og igjen komme inn på vinnersporet? Det får du vite ved å ta på hodetelefoner og ta frem enten pad, telefon eller pc og streame tirsdagen kveldskamp fra Kenilworth Road på Hatters Player!

COYH

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!