Ny medlemsrekord!

Luton Town Supporters’ Club of Scandinavia teller nå 141 medlemmer. Så mange offisielle Luton Town-supportere har det aldri vært i Skandinavia før!

Takk til alle som har bidratt til rekorden, som overgår sist sesongs rekordnotering på 140 betalende medlemmer med én!

Hver og én har sin andel av æren for suksessen, som vi selvsagt regner med skal fortsette i helt andre dimensjoner framover.

141 medlemmer er nemlig alt for få sammenliknet med hvor mange som faktisk følger Luton Town i de tre skandinaviske landene.

Siden LTSCS ble stiftet 25. februar 1991 har vi hatt ca. 400 forskjellige medlemmer. Årsaken til at medlemstallene bare går til 326 er manglende historiske data fra noen av sesongene på 1990-tallet.

Avslutningsvis en spesiell takk til årelang Luton Town-supporter Svein Terje Bjelland, som ble den som utløste medlemsrekorden. Han meldte nemlig inn tre av sine familiemedlemmer denne helgen. I tillegg til én tidligere i sesongen.

MEDLEMSREKORD: Sakte men sikkert blir det flere offisielle Luton Town-supportere i Skandinavia. Her er en del av dem samlet utenfor LTSCS-puben Bricklayers Arms i Luton på forrige fellestur. Siste helg i februar er 30 av oss på plass i Englands 3. største Town igjen!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!