NÅ går startskuddet!

Deadline for premiererunden i «Town-tipset» er lørdag kl. 15:59 skandinavisk tid, men det kan lønne seg å være tidligere ute.

BANG! Nå smeller det! «Town-tipset» 2023/24 starter lørdag!

Enhver kamp i «Town-tipset» har tippefrist ett minutt før avspark. Du kan vente helt til siste sekund med å legge inn ditt tips, men dersom noe går galt så er løpet kjørt.

Det eneste som kan gå galt er teknologien, som pleier å fungere – men ikke nødvendigvis alltid. Derfor: Legg helst inn tips for flere kamper fram i tid, for så å eventuelt endre når kampdagen nærmer seg. Hvis du vil.

Under sist sesongs tilsvarende konkurranse opplevde vi én gang at en deltaker ikke fikk anledning til å legge inn sitt tips, sekunder før kampstart. En teknisk feil førte til at det ble krøll med tidspunktet. Og da var det for sent å hjelpe vedkommende, som gikk glipp av eventuelle poeng for sitt potensielle kamptips.

Bruk unikt brukernavn!

Alle som har valgt e-postadresse som brukernavn ved påmelding er blitt kontaktet med informasjon om at det er endret – fordi systemet ikke takler e-postadresser som brukernavn.

Dersom du registrerer deg til konkurransen nå; velg et unikt brukernavn – ikke din e-postadresse!

E-postadressen skal også oppgis ved påmelding, men i eget felt.

Problemet med e-postadresse som brukernavn er at man ikke får logget seg inn senere.

Spørsmål og svar

Eventuelle spørsmål om «Town-tipset» rettes til konkurranseansvarlig Svein Terje Bjelland. Via e-post! Kontaktinformasjon via link i menyen øverst på hjemmesiden.

Reglene skal være enkle, tydelige og tilgjengelige, så sørg for at du har lest dem og husker dem!

«Town-tipset» er det samlende og engasjerende flaggskipet på hjemmesiden og vil vies masse oppmerksomhet gjennom sesongen.

Gratiskonkurransen for alle LTSCS-medlemmer blir en fast del av Ole Trillhus’ preview-spalte foran hver kamp. Stillingen oppdateres kort tid etter at hver Luton Town-kamp er spilt og konkurranseansvarlig Svein Terje Bjelland byr på review-artikler i etterkant.

LTSCS-redaktør Thomas Møller kan også finne på å forfatte noe om «Town-tipset» fra tid til annen.

Hele sesongen

Selv om du ikke er registrert som deltaker, kan du når som helst melde deg på. Sesongen er lang. Konkurransen omfatter 38 ligakamper pluss alle cupkampene til Luton Town.

KLIKK HER for å melde deg på til «Town-tipset» 2023/24!

Sist sesongs vinner var langt bak de beste ved årsskiftet, men klinket til med utrolig presise tips gjennom våren 2023. Thomas Nordgården Moen er selve beviset på at det aldri er for sent å bli med, og samtidig hevde seg i toppen!

Luton Town Supporters’ Club of Scandinavia ønsker samtlige medlemmer lykke til på banen og med tipsene gjennom den historiske Premier League-sesongen 2023/24!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 2

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!