Medlemsrekord-kurs

Hvis alle fra sist sesong fornyer sitt LTSCS-medlemskap så blir det ny rekord igjen. Vi ønsker samtidig å rekruttere mange nye Luton Town-supportere i de skandinaviske landene!

Luton Town Supporters’ Club of Scandinavia (LTSCS) har mange trofaste medlemmer som støtter opp om supporterklubben – og dermed fotballklubben i England – år etter år.

TUSEN TAKK til alle som allerede har betalt medlemskontingenten!

Nærmere 500 skandinaver har siden 1991 vært medlem i den offisielle skandinaviske supporterklubben, som er en av stiftelsesklubbene i Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF).

Selv om veldig mange er trofaste og fornyer sin støtte hver sesong, så kommer nye til og noen faller fra. Vi nådde en foreløpig rekord med 145 medlemmer i 2021/22-sesongen. Nå er vi på god vei til å slå den, med over 130 medlemmer i inneværende sesongs første måned.

Hvis alle fra sist sesong fornyer sitt medlemskap og tilstrømmingen av nye fortsetter, så når vi 200 offisielle Luton Town-supportere i de tre skandinaviske landene denne sesongen. LTSCS har kasserere/kontakter i Norge, Sverige og Danmark.

Luton Town Supporters’ Club of Scandinavia har tidenes største organisasjon, som står for kontakt- og relasjonsarbeid i England, variert redaksjonelt innhold på hjemmesiden og stadig flere tilbud (supporterskjerf, fellestur, prediction league, og så videre).

Vi er spesielt stolt over å ha lansert LTSCS Prediction League – etter mange års tanker og planlegging av et slikt flaggskip!

TAKK til alle som bidrar til driften av supporterklubben!

LTSCS kanaliserer alle midler tilbake til Luton Town FC og LTSCS-puben Bricklayers Arms. I form av sponsorater, direkte støtte og andre former for direkte eller indirekte støtte til formål som bygger opp under fotballklubbens virksomhet.

Som medlem kan du bidra ytterligere ved å spre ordet; rekruttere nye medlemmer og melde inn familiemedlemmer.

| Medlemsoversikt LTSCS 2022/23 | Innmeldingsskjema |

COYSH (Come On You Scandinavian Hatters)!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 2

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!