– Må ta minst 36 poeng

– De som spilte oss opp fortjener sjansen i Premier League. Jeg er sikker på at de mestrer utfordringen, sier Mick Harford.

Luton Town FCs «Chief Recruitment Officer» har planen klar for hvordan klubben skal overleve i debutsesongen i Premier League.

Han sier til lokalavisen The Lutonian at Town er stinn av selvtillit. Klubblegenden, som opplevde å rykke ned med Luton sesongen før Premier League startet, forteller om kommende spillerrekruttering og poengmål.

LEGENDE: Mick Harford har spilt i Premier League, der han scoret i for Chelsea Stamford Bridge-klubbens aller første kamp. Luton Town-legenden scoret 69 ganger på 167 kamper for The Hatters.

– Vi drømmer. Troen gjennomsyrer klubben. Vi har klatret jevnlig i ligasystemet de ti siste årene og har et stort fortrinn overfor motstanderne; Kenilworth Road Stadium, poengterer «Big Mick».

– Vår hjemmebane vil hjelpe oss å nå målet, men vi må fylle på med litt kvalitet, litt styrke, litt bredde og litt atletisisme. Forhåpentligvis gjør det oss enda bedre rustet.

Må vinne ti kamper

– Målet er å vinne kamper og forbli i divisjonen. Jeg tror vi må vinne ti kamper. Med 6-7 uavgjorte resultater i tillegg vil det forhåpentligvis holde. Lagene som kommer til Luton vil få det veldig, veldig tøft. Vi skal gjøre det veldig vanskelig for dem, sier Harford.

Etter Luton Towns nedrykk i 1992 gikk Mick Harford til Chelsea, der han signerte londonklubbens aller første scoring i Premier League. Hjemme mot Oldham Athletic 15. august. Gjestene på Stamford Bridge slo imidlertid tilbake og fastsatte sluttresultatet til 1-1.

Nye spillere

– Vi har tatt enhver utfordring på strak arm. Fortsatt å bygge videre på suksessen. Dette året har vært fantastisk. Rob Edwards kom inn og stabiliserte skipet. Laget har spilt mye god fotball. Rob gjorde en fabelaktig jobb med å ta oss opp. Jeg ser virkelig fram til kommende utfordringer, sier Harford.

Town-direktør Gary Sweet har tidligere antydet opptil ti nye spillere på Kenilworth Road. LTSCS-redaktøren har moderert anslaget til 7-8 helt nye navn inn stadionporten.

Spillerrekrutteringssjefens uttalelser i herværende intervju tilsier at det blir en balansert handlerunde.

ØYEBLIKKET: Da Coventry City misset på playoffinalens 12. straffespark på Wembley Stadium var Luton Towns opprykk til Premier League sikret.

Før ligaåpningen borte mot Brighton and Hove Albion lørdag 12. august vet vi mer. Innen da bør klubben også ha kvalitetssikret avtalene med Pelly-Ruddock Mpanzu, Tom Lockyer og Amari’i Bell – som er tilbudt kontraktsforlengelser. Luke Berry har allerede signerte en forlenget kontrakt med Luton Town FC.

– Vi skal forsøke å beholde stammen i laget som rykket opp fra Championship. Spillerne som fikk oss opp. Jeg mener helt ærlig at de fortjener sjansen i Premier League. Og jeg er sikker på at de vil mestre utfordringen på forbilledlig vis, proklamerer Mick Harford.

«Silly Season»

Nye spillere blir linket til Luton Town hver dag. Ryktene svirrer i redaktørstyrte og sosiale medier, på blogger og hjemmesider. Mer eller mindre troverdige.

Et velbegrunnet rykte om at klubben skal på treningsopphold i Sverige i sommer er også fanget opp av LTSCS, men vi har ikke fått det bekreftet av Luton Town FC.

Ikke rart engelskmennene kaller perioden mellom avsluttet og ny fotballsesong for «Silly Season». I det øyeblikket noe er klart, så vil det bli bekreftet på Luton Town FCs offisielle hjemmeside. Følg med der og via nyhetsfeeden på LTSCS’ hjemmeside!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!