160 LTSCS-medlemmer

Samtlige tidligere LTSCS-medlemmer skal nå ha mottatt faktura for 2023/24-medlemskap. I skrivende stund teller vi ca. 160 medlemmer.

Det tar et par ukedager for hver innbetaling å behandles i bankenes systemer, før de blir synlig for LTSCS-administrasjonen. Nye og fornyende medlemmer strømmer til.

Mange har unnlatt å betale via mottatt faktura, hvilket betyr at vi må behandle disse kontingentene manuelt. Til deg som ikke har fornyet medlemskapet ennå: Betal via mottatt faktura!

Uansett: Tusen takk til alle skandinaviske Luton Town-supportere for enestående respons og støtte!

Som LTSCS-medlem finner du medlemskortet ditt i mobiltelefonapplikasjonen GNIST, som er GRATIS.

Last ned GNIST!

App Store (iOS/iPhone/iPad): https://apps.apple.com/no/app/gnist/id1076940797
Google Play (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.meapp&hl=no&gl=US&pli=1

I Gnist kan du oppdatere din kontaktinformasjon, så vennligst ta deg tid til å gjøre det hvis du endrer telefonnummer eller adresse(r).

Medlemsnummer

I LTSCS har vi gjennom årene forsøkt å videreføre hver enkelts medlemsnummer til neste sesong. Det ønsker vi å fortsette med, men tidligere medlemmer som ikke fornyer innen forfall risikerer i ytterste konsekvens å miste sitt opprinnelige medlemsnummer.

Nyinnmeldte tildeles medlemsnummer automatisk; det laveste tilgjengelige.

Kjenner du ikke ditt eget medlemsnummer? Det finner du i Gnist!

Rekorden til LTSCS stammer fra 2022/23-sesongen, da vi nådde 167 medlemmer.

«Town-tipset»

30 deltakere har allerede meldt seg på til den prestisjefylte tippekonkurransen, som starter lørdag 12. august.

«Town-tipset» handler enkelt og greit om å tippe utfallet av samtlige Luton Town-kamper i 2023/24-sesongen, og sanke poeng basert på kamputfallene.

KLIKK HER for å melde deg på til gratiskonkurransen, der de fem beste belønnes med plasseringspremier. Ytterligere fem deltakere trekkes tilfeldig ut som premievinnere.

Sist sesongs vinner, Thomas Nordgården Moen, vant Pelly Ruddock Mpanzus signerte kampbrukte drakt. Nivået på premiene og antall premierte øker fra 3 til 10 i 2023/24-sesongen. Det koster ingenting å delta, forutsatt at du har betalt medlemskontingenten.

Fellesturen 2024

LTSCS-medlemskap er en forutsetning for å kunne melde seg på til Fellesturen 2024, som ventelig finner sted i februar eller mars. Vi venter på kamp, dato og antall plasser vi blir tildelt fra Luton Town FC.

Mer informasjon om hvilken kamp LTSCS blir kampsponsor for og påmeldingsprosessen kommer snart. Følg med på hjemmesiden!

PS! Det blir kamp om fellesturplassene, så sørg for at du får med deg alt på hjemmesiden ved å abonnere på nyhetsvarsler! Skriv inn din e-postadresse nederst til venstre på hjemmesiden og klikk på «SEND MEG NYHETSVARSLER»!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 3

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!