Luton-Monopol

Verdens mest populære brettspill kommer i offisiell Luton-versjon til våren.

Nyheten ble sluppet en drøy uke før Luton Town FC debuterer i Premier League. Monopol-sjefene har tydeligvis latt seg motivere av The Hatters klatring gjennom divisjonene.

30 av byens landemerker er allerede tildelt egne felter på brettet. Resten skal folket avgjøre. Ifølge lokalavisen Luton Today forventes Kenilworth Road Stadium å få mange stemmer.

DU kan også være med og påvirke valgene – les videre!

Winning Moves UK er en av verdens største brettspillutviklere, som også produserear og forhandler egne produkter.

– Spillet kommer til å omfavne Lutons arv og historie. Eiendomssamlingene tematiseres i genrer, fra shopping til sport, hoteller til fritidsaktiviteter, veldedighet til arv, med mer, sier John Keen-Tomlinson.

«The Hatters»

HATTEN: Denne brikken blir sentral i Luton-utgaven av Monopol.

Han opplyser ellers at brikkene blir som i originalutgaven. Deriblant hatten. Hattemakerindustrien i Luton har en stor plass i byens historie, som monopolspillet skal gjenspeile.

– Den kommer til å bli veldig populær i Luton-utgaven. Kanskje vi til og med gjør noe ekstra ut av hatten, hinter Winning Moves-talsmannen.

Sjansekortene og andre innholdselementer kommer til å framstå i Luton-innpakning.

Lutons kommunalsjef Hazel Simmons ønsker Monopol-utgaven velkommen.

– Vi er beæret over å ha blitt valgt for en offisiell versjon av Monopol. Den blir et bidrag til markedsføringen av byen, som ofte tillegges et urettferdig rykte. Vi er stolt over byens arv, historiske landemerker og kulturelle mangfold, sier hun.

Hvis du har forslag eller innspill til Luton-utgaven, er det følgende e-postadresse som gjelder fram til midnatt 17. august: luton@winningmoves.co.uk

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 4 / 5. Antall vurderinger: 1

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!