10 fellesturdebutanter

Alle VIP-billettene til Fellesturen 2024 er besatt; til deltakere fra Norge, Sverige, Danmark – og Nederland!

LTSCS-medlemmet bosatt i Nederland, Rune Ebbesen, er norsk og har deltatt flere ganger tidligere. Kenneth Blumensaath og Daniel Rene Petersen blir derimot historiske, som tidenes første danske fellesturdeltakere.

15 (75 %) av de påmeldte kommer fra Norge, 3 (15 %) fra Sverige og 1 (10 %) fra Danmark. En tilsynelatende skjevfordeling, men relativt representativt med tanke på LTSCS-medlemmenes hjemland.

Med to deltakere er danskene solid overrepresentert.

Medlemsfordeling pr. 3. august 2023: 156 (81 %) fra Norge, 31 (16 %) fra Sverige og 6 (3 %) fra Danmark.

De 20 fellesturplassene ble besatt i løpet av fem dager. Venteliste er opprettet.

DANSKE DEBUTANTER: Kenneth Blumensaath (t.v.) og Daniel Rene Petersen er tidenes første danske fellesturdeltakere.

Ti nye deltakere

Gjennom årene har det vært mange trofaste og regelmessige deltakere. Dessverre glimrer et stort antall av disse med sitt fravær denne gangen. Vi fryder oss derimot stort over så mange som ti fellesturdebutanter.

– Jeg har vært i Luton og besøkt stadionet, men aldri sett kamp der, forteller debut-dansken Kenneth Blumensaath.

Det blir en sann glede å stifte bekjentskap med alle førstereisguttene når vi møtes på LTSCS-puben Bricklayers Arms og deler kampdagsopplevelsen på Kenilworth Road Stadium!

Reise og bosted

Det er en god stund til fellesturhelgen, men nå gjelder det å sikre seg flybilletter og hotell i Luton. Man kan selvsagt vente til kampdagen blir endelig bekreftet (tidlig i januar), men da kan prisene være betydelig høyere.

Tradisjonelt bor de fleste på Thistle Express i sentrum av byen. Sentralt, gunstig og frokost inkludert i romprisen, samt gratis wifi. Book via Hotels.com hvis du ikke har din egen bookingfavoritt.

Det går ikke direktefly fra Norge eller Sverige til Luton. Ryanair og Wizz har flyvninger fra Danmark til Luton. Dersom du ikke har flyforbindelse fra ditt hjemland til Luton, er det londonflyplassene som gjelder.

Uavhengig av hvorvidt du lander på Heathrow, Gatwick, Stansted eller City så er det tog- og bussforbindelser til Luton. Alternativt taxi eller Uber.

36 draktlodd

De påmeldte til Fellesturen 2024 har forhåndskjøpt til sammen 36 lodd i draktlotteriet, der vinneren får signert Luton Town-drakt i eksklusiv ramme med gravert plakett.

Det blir også draktloddsalg i Luton gjennom fellesturhelgen, så de som ønsker å øke vinnersjansen vil få anledning til det.

| Fellesturen | Draktlotteriet | Påmeldinger |

Mer informasjon om Fellesturen 2024 kommer etter hvert. Følg med!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 4

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!