LTSCS-bjelleklang i Luton

Sally Newton Thomas, Hannah Prowle og Vivienne Long er som de tre første damene blitt tildelt den graverte LTSCS-sauebjellen.

Trioen, som gjennom mange år har vært hjelpsomme og serviceinnstilt overfor LTSCS, fikk hver sin utmerkelsesbjelle av av LTSCS-president Jan Halvard Aase under årets fellesturhelg.

Bjellene er eksklusive og helt unike. Spesialprodusert for anledningen på Moen Bjøllefabrikk på Moi.

Grunnet tekniske problemer med mobilkameraet ble tildelingen ikke fotografisk foreviget, men på forespørsel har Luton Town FC-trioen i ettertid ordnet med bilde av seg selv og LTSCS-bjellene.

Totalt 11 personer med tilknytning til Luton Town FC har til nå mottatt norske sauebjeller med LTSCS-preg. Full oversikt nedenfor.

Slik presenterer damene seg selv:

HANNAH PROWLE
– Min nåværende stilling i Luton Town Football Club er «Commercial Executive». I løpet av mine fem år i stillingen har jeg vært med på to opprykk; fra League Two til Championship. Min rolle i markedsavdelingen er å bistå med driften av hospitality-tilbudene på kampdager og øvrige klubbevenementer. Jeg har også ansvaret for spillersponsoratene. Gjennom sesongen følger jeg opp markedsmessige og kampdagsrelaterte forespørsler fra dag til dag.

SALLY THOMAS
– Jeg jobber som «Office Administrator» i Luton Town Football Club på ukedagene. På kampdager jobber jeg i og rundt Eric Morecambe Lounge som «Matchday hospitality hostess». Jeg begynte å jobbe på kampdager i 2010, da sønnen min på 16 år var utplassert for å få yrkespraksis i klubben. Til sammen har jeg dermed vært tilknyttet klubben i ca. 13 år!

VIV LONG
– Stillingen min i Luton Town Football er «Club Senior Commercial & Hospitality Executive». Jeg administrerer hospitality-pakkene på kampdager, klubbens middagsgallaer, øvrige evenementer og «Business Club». Ellers jobber jeg med sponsorater og PR i form av relasjonsledelse. Jeg har vært i denne stillingen i snart åtte år; siden august 2015. Min karriere i klubben startet da jeg var universitetsstudent i 2010. Skulle i utgangspunktet bare være utplassert der i ett år, men jeg forelsket meg i klubben og jobbet videre på kampdager til jeg var ferdig med studiene. Da takket jeg ja til en heltidsstilling.

HISTORISKE DAMER: Sally, Hannah og Viv stolte og fornøyde mottakere av LTSCS-sauebjellen. (Foto: Luton Town FC).

Følgende utvalgte personer har tidligere mottatt LTSCS-graverte sauebjeller:

  • Luton Town-direktør Gary Sweet
  • Luton Town-spiller Harry Cornick
  • Bricklayers Arms-landlady Alison Taylor
  • Luton Town-legende Mick Harford
  • Luton-kunstneren Jayson Swift
  • Luton Town-styreformann David Wilkinson
  • Luton Town-spiller Pelly Ruddock Mpanzu
  • Luton Town-manager Robert Edwards
UTMERKET UTVALGTE: Kun spesielt utvalgte personer har mottatt LTSCS-sauebjellen.

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 4 / 5. Antall vurderinger: 4

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!