Internasjonalt samhold

Fire strake tap med mindre marginer og gradvis avtakende antall innslupne: 4, 3, 2 og 1. Nå venter sultne ulver.

Kjenner du også på det? Følelsen av å være maktesløs. At håpet som lever gjennom uken går i «itu» og «faller i tusen bitar» når sluttsignalet lyder.

Du er ikke alene!

Vi teller nærmere 200 offisielle Luton Town-supportere i Skandinavia, samt flere hundre utover det med sympatier for denne forbilledlige klubben fra hovedstaden i Bedfordshire.

For ikke å snakke om de 250 000 innbyggerne i Luton, hvorav om lag 100 000 følger klubben fra sofaen, på puben, via TV-skjermen, radioen, internett og med fysisk tilstedeværelse på stadionet!

Så kan vi trygt legge på like mange fra andre land i verden som følger The Hatters.

Det er flere hundre tusener av oss. Du er ikke alene!

INTERNATIONAL HATTERS: Det er Luton Town-supportere i alle verdensdeler. Også i Afrika, der mange av spillerne våre kommer fra.

Verdensomspennende

LTSCS er den største utenlandske supportergrupperingen. Det er Luton Town-supporterklubber, -miljøer og -grupperinger i ganske så mange land, men ingen av de andre har noen hjemmeside!

Vi kjenner til følgende:

I tillegg til ovennevnte finnes det flust med uorganiserte Town-supportere. Vi stifter nye bekjentskaper på nesten hver kamp vi ser. Mange av dem finner veien til LTSCS-puben Bricklayers Arms.

Felles for mange Town-supportere er at de deler bilder av seg selv med drakt, skjerf, caps og andre effekter på tur i inn- og utland. Det er morsomt og styrker samholdet på tvers av landegrensene!

| LTSCS-shop |

Wolverhampton Wanderers

Så har vi lørdagens utfordring. Det er sultne ulver som kommer på besøk til Kenilworth Road Stadium. Wolves har bare vunnet én av sine fem ligakamper, men ikke la deg lure av den labre poengfangsten!

Laget med W*¤%#!d-liknende drakter hadde Liverpool i kne sist, var ekstremt uheldig mot Manchester United og er kapabelt til å slå enhver motstander. Vi spilte forresten 0-0 mot Wolverhampton Wanderers på Molineux Ground i treningskampen 2. august.

Med tilsvarende innsats og oppofrende forsvarsspill kan det bli sesongens første poeng lørdag kveld. The Hatters viste det vi husker fra sist sesong; borte mot Fulham sist helg. Håpet lever.

Gjestene kommer til å ha ballen mest, men det som teller er å score. Vi produserte sjansene på Craven Cottage, men sviktet i avgjørende øyeblikk foran motstanderens mål. Det har vi ikke råd til på lørdag; hvis det skal bli poeng.

På The Kenny får spillerne massiv støtte. Som vår danske venn Mads Andersen sa det i LTSCS-intervjuet tidligere i uken, så er hjemmefansen nesten på banen. Og det er hundretusener av oss over hele kloden som på hvert vårt vis støtter klubben og spillerne.

Du er ikke alene. Vi er ikke alene. Spillerne er ikke alene. Vi er Luton Town!

HOLDT NULLEN: Tom Lockyer & Co. holdt nullen da lagene møttes i treningskamp for halvannen måned siden.

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 5

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!