Historisk VM-kamp

For aller første møtes to Luton Town-spillere i et verdensmesterskap i fotball! Den historiske begivenheten finner sted på Ahmad Bin Ali Stadium utenfor Doha, Qatar mandag kveld.

Litt av en mandag vi har i vente, for Three Lions skal ut i første kamp – i samme gruppe som Town-spillerne Tom Lockyer og Ethan Horvath.

Tom Lockyer representerer Wales, mens lagkamerat Ethan Horvath kjemper for fedrelandet USA i fotball-VM 2022.

Tenk at begge Town-spillerne og selveste England har havnet i den samme innledende VM-gruppen! Wow!

Gareth Southgates England er selvfølgelig stor favoritt til å kapre førsteplassen i VM-gruppe B. USA og Wales forventes å utkjempe kampen om den andre sluttspillplassen, men de har begge ambisjoner om å klå England. Og så er Iran langtfra noen walkover-motstander.

Verken Lockyer eller Horvath forventes å starte kampen i ørkenområdet utenfor byen Al-Rayyan, som ligger vest for hovedstaden Doha. Begge kommer imidlertid til VM som formspillere, så det er ikke utenkelig at vi får se dem i aksjon med flagget på brystet i løpet av mesterskapet.

Kampprogrammet i VM-gruppe B:
21.11.22 kl. 14:00: England – Iran
21.11.22 kl. 20:00: USA – Wales
25.11.22 kl. 11:00: Wales – Iran
25.11.22 kl. 20:00: England – USA
29.11.22 kl. 20:00: Iran – USA
29.11.22 kl. 20:00: Wales – England
* Skandinaviske tider. De to beste fra hver gruppe går videre til sluttspillet.

| FIFA World Cup 2022 | Ofret alt for Ethan | Luton Town i fotball-VM | 29 VM-spillere fra EFL! |

USA og Wales har bare møttes ved én tidligere anledning; til privatlandskamp i 2020. Uten Tom Lockyer, men med Ethan Horvath som holdt nullen i den scoringsløse kampen.

USA er knepen favoritt foran mandagskveldens møte i VM. Begge Luton Town-spillerne kommer til å være involvert – på eller utenfor banen, for samtlige i troppen som ikke starter er tilgjengelig på benkeplass som innbyttere.

HATTER VS. HATTER: Luton Town-keeper Ethan Horvath og Luton Town-forsvarer Tom Lockyer møtes representerer hvert sitt land – og The Hatters – i fotball-VM. Mandag kveld er de motstandere på Ahmad Bin Ali Stadium i Qatar!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 3

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!