Luton Town i fotball-VM

Både Tom Lockyer og Ethan Horvath skal til Qatar for å representere sitt land i FIFA World Cup i Qatar. De møtes sågar i det innledende gruppespillet. Bli med, du også!

I dag er de lagkamerater på Kenilworth Road Stadium i Luton – sammen mot Rotherham United i Championship.

Om en drøy uke er de motstandere – i verdensmesterskapet!

Mandag 21. november møtes USA og Wales på Ahmad Bin Ali Stadium i Qatar.

De to Town-spillernes nasjoner konkurrerer i VM-gruppe B, der også Iran og England (!) inngår. Mens Hatters’ innlånte Nottingham Forest-keeper Ethan Horvath var forventet å få plass i den amerikanske VM-troppen, var det overraskende at Town-stopperen skulle komme gjennom nåløyet. Tom Lockyer har nemlig ikke vært med i den walisiske kamptroppen det siste året.

Etter helgens ligarunde i England flyttes fotballfokuset til VM. Der kan du også delta!

KLIKK HER for å melde deg på i tippekonkurransen VM-tipset 2022, der du skal tippe utfallet av samtlige 64 VM-kamper samt besvare 24 poenggivende spørsmål!

Betalingsfrist: Torsdag 17. november kl. 23:50 skandinavisk tid.

Mange Scandinavian Hatters er allerede påmeldt, så her blir det ikke bare kamp om premiepengene. Vi kommer nemlig også til å utrope beste LTSCS-medlem i VM-tipset 2022! Kanskje vanker det til og med en liten oppmerksomhet til vedkommende…

| Wales’ VM-tropp | USAs VM-tropp | VM-tipset 2022 |

VM-VENNER: …og motstandere! Tom Lockyer (Wales) og Ethan Horvath (USA) møtes i Qatar og skal spille mot selveste England! Lockyer har 14 landskamper for Wales. Horvath 8 for USA. DU kan spille 64 landskamper via VM-tipset 2022!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!