– For et juniorlag!

Det var som å se Luton Town herje med motstanderne i toppdivisjonen i glansdagene på 80- og 90-tallet. Vi snakker om dagens juniorlag, som i går avanserte til 5. runde i FA Youth Cup.

Luton Town U18 – Queens Park Rangers U18 3-1 (2-1)

VALUTA FOR PENGENE: Kostnaden på £2,40 for å få tilgang til onsdagens 4. rundekamp i FA Youth Cup var verdt hver eneste pence!

Vi fulgte kampen live via QPRs hjemmeside onsdag kveld. Forhåpningene var store før avspark etter ha lest og hørt mye om de herjende unge Hatters som har blåst så å si all motstand til side i liga og cup denne sesongen.

De innfridde til gagns: Offensivt ut, men snublet i startblokkene. Gjestene fra divisjonen over, QPR, tok ledelsen i det andre spilleminuttet – men Luton Town stormet i angrep og var i føringen bare ti minutter senere.

Assosiasjonene til A-laget fra 80- og 90-tallet var tydelige. Det var da The Hatters slo alle på hjemmebane. Liverpool, Chelsea, Arsenal og alle de andre som gjestet Kenilworth Road Stadium.

Sjelden har det vært maken til suverent hjemmelag som den gang. Da Luton Town var sikker H på Tippekupongen.

Vi lot oss virkelig imponere over nivået til juniorlaget, som med 3-0-seieren borte mot tabelltoer Wimbledon sist helg sikret avdelingsseieren i EFL Youth Alliance League South East. Det var lagets 15. seier på 16 kamper. Målforskjell 67-8.

I går var det FA-cupen som gjaldt. I runden før hadde The Hatters ydmyket Birmingham City med 6-0 på bortebane. QPR spiller også i Premier League Professional Development League – nivået over Youth Alliance League. Selv om londonlaget hevet seg mange hakk i andreomgangen på The Kenny, så var det hjemmelaget som scoret og avanserte til 5. runde i FA Youth Cup.

Nå venter divisjonskollega Preston North End, som leder sin avdeling i EFL Youth Alliance League. Det er bare 16 klubber igjen i FA Youth Cup. Town-juniorene har hjemmefordel i kampen om kvartfinaleplass.

Alan McCormack har gjort en kjempejobb etter comebacket i Luton Town FC, der det gror også videre nedover i rekkene. Klubbens U17-lag vant nemlig 2-0 borte mot Arsenal i London Cup i går. Flere av spillerne på det laget har allerede vært innom U18-laget.

| Kampreferat på Luton Towns hjemmeside | Bildegalleri | Alan McCormacks kampanalyse | Herjende Hatters |

SUPERLAG: Luton Town-juniorene er på vei til å skrive seg inn i klubbhistorien. (Foto: Gareth Owen/Luton Town FC)

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 4

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!