Far og sønn på topp

Espen Ganes alias «STB Hatter» har prikket inn resultatet i tre av Luton Towns fire siste kamper. Han leder LTSCS Prediction League med 81 poeng på 32 kamper.

2,5 poeng i gjennomsnitt pr. kamp er imponerende uttelling! Det nøkterne tipset om 1-0-seier til The Hatters mot Cardiff City tirsdag kveld likeså.

Espen Ganes har vært Luton Town-supporter gjennom en lang årrekke. Espen har medlemsnummer 45 – én av de tidlige offisielle Luton Town-supporterne i Skandinavia. Foruten vår alles kjære elskov i Bedfordshire, er Espen en ivrig Stabæk-supporter. Derav kallenavnet «STB Hatter».

– Jeg tar konkurransen på samme alvor. Min sønn Jonas og analyserer vi hver kamp ganske grundig på forhånd og enes om tipset. Det har gått bra til nå, humrer Espen.

Han beretter om sorg i Ganes-hjemmet etter Harry Cornicks overgang fra Luton Town til Bristol City.

– Hvis vi vinner er håpet å få en drakt signert av Cornick. Jonas var utrøstelig etter at overgangen ble kjent. Nyheten kom som en stor forferdelse, sukker Espen.

«Harald» og «Martin H» sikret seg også 6 poeng for innerblink på sine tips på gårsdagens ligakamp. De står med henholdsvis 59 og 37 poeng totalt i LTSCS Prediction League.

SUKSESSDUO: Espen Ganes og sønnen Jonas utfyller hverandre perfekt. Sammen prikker de inn resultat etter resultat i LTSCS Prediction League, der de har fått en hyggelig luke på toppen av tabellen.

«STB Hatter» har skaffet seg en ørliten luke på toppen av tabellen med sine 81 poeng totalt. «Thomas Holmgren» lurer like bak med 74, mens «Luton Lundqvist» på 3. plass står med 69 poeng. Den svenske duoen ble belønnet med 4 og 3 poeng i midtukekampen.

Utfordringene – og poengsjansene – står i kø framover. Minst 19 kamper skal spilles før vinneren i LTSCS Prediction League kåres.

De tre kommende kampene: Luton Town – Stoke City (lørdag). Grimsby Town -Luton Town (tirsdag) og Luton Town – Burnley (lørdag).

PS! Konkurransevinneren premieres med den signerte kampbrukte Luton Town-drakten til Harry Cornick. Sistnevnte ble i går solgt til Bristol City, hvilket betyr at premien kan bli endret. LTSCS var i kontakt med Luton Town Football Club tidligere i dag for å spørre om hva som skjer med vårt sponsorat, og avventer endelig avklaring. Kanskje får vi en drakt signert av Cornick. Uansett vil vi bli tilbudt en annen spillers sponsorat, og uansett vil vi få en kampbrukt signert drakt som tilfaller LTSCS Prediction League-vinneren!

  • Vi beklager på det sterkeste at vi i den opprinnelige artikkelen omtalte «STB Hatter» som Tom Bruaset. Det var en tankeløs flause av dimensjoner…

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 4 / 5. Antall vurderinger: 1

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!