14 med full pott

Richards Brindbergs hoppet fra 10. til 1. plass i «Town-tipset».

Fredagens kamp endte med tap for Town. Om det ble lite poeng på klubben så ble det en del som innkasserte poeng og hele 14 stykker klarte å forutse helt riktig resultat. De kunne dermed innkassere 5 poeng hver. Totalt sett var det 47 stykker som tippet på Luton-tap!

Optimismen rår hos en liten gjeng, 11 hadde tippet Luton-seier mot Chelsea. Like mange 7 stykker gikk for Luton-seier i begge de første kampene, så håper vi vel alle sammen innerst inne at disse også får noen poeng snart.

Neste kamp er tirsdag 29.08 kl 20:45. Motstander hjemme i ligacupen er Gillingham, som ligger på 2. plass i League Two. Selv om dette er cup kamp så teller den like mye som ligakamper i vår konkurranse. Slik at en må huske å legge inn resultat i disse kampene også.

Det kan virke som om at en del ikke hadde fått med seg at sist kamp var fredags kamp. Det var nemlig en del som hadde glemt å legge inn resultat på denne.

Uansett, så anbefales alle å legge inn noen «sikkerhetstips» noen kamper framover, bare sånn hvis en skulle glemme det, så har en likevel lagt inn noe.

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 4

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!