Stille før stormen

Rolig finaleaften i Luton, der livet går sin vante gang i påvente av lørdagens folkevanding til Wembley.

I motsetning til besøket tidligere i mai, husket vi å ta med kofferten på toget fra Gatwick til Luton. Og siden ankomsten det var for tidlig for hotellinnsjekk ble kofferten parkert der mens vi tok beina fatt til Kenilworth Road Stadium.

For å hente ut Bobbers Travel Club-bussbilletten til lørdagens Wembley-reise. Bomtur i så henseende, for e-postbekreftelsen gjelder som billett, men det er aldri bortkastet å avlegge ærverdige «Kenny» et besøk!

Stengt Ticket Office, stengt Club Shop, men åpen dør til klubblokalene. Etter en kort og hyggelig prat med damen i resepsjonen påtraff vi en magiker i engasjert videoinnspilling.

Resten av tekstene i denne korte stemningsrapporten finner du under bildene som følger. Så ser vi fram til «Brickies-kveld» på LTSCS-puben Bricklayers Arms, der flere skandinaver skal bidra til å sette stemningen foran helgens store begivenhet.

KENILWORTH ROAD STADIUM: Sesongens siste kamp er spilt, spillerne har reist til Wembley og kun et fåtall mennesker stikker innom.
KENILWORTH ROAD STADIUM: Stille etter stormen i Luton Town Ticket Office. Alle billettene til samtlige 23 ligakamper, playoffsemifinalen og selvsagt playoffinalen ble solgt!
KENILWORTH ROAD STADIUM: Litt romsligere mellom bilene på parkeringsplassen til klubbens ansatte i dag. Mange på jobb, men ikke alle. Mest pågang via telefon. Mange fornøyde og mange misfornøyde (som ikke kvalifiserte til finalebilletter). Fint vær, da!
STENGT: Flere bomturister under den korte tiden da vi var på stadionbesøk, så var det bare å ta turen til Luton Town Club Shop i sentrum av byen. Det gjorde vi også.
MAGISK MØTE: Don Neufville er magiker og mentalist. Vi møtte ham utenfor fotballstadionet, der han imponerte oss med et enkelt korttriks. Morsomt møte, i ånd med klubbens mantra: Together For The Town!
BANEBYTTE: Gressmatten på Kenilworth Road Stadium i ferd med å fjernes, som det blir etter hver sesong, for å bli erstattet med ny ferdigplen. Championship- eller Premier League-plen?
JA ELLER NEI: Foran playoffsemifinalen mot Sunderland var det knapt ja-flertall, men nå er mange flere «valgurner» utplassert i byen. Noen sågar helt tomme for sigarettsneiper…
UNDERHOLDNING: Tidsfordriv med spenning i en av de mange bookmakerbutikkene i byen! I dagens tilfelle, Ladbrokes, der hestene og hundene innfridde såpass at det ble overskudd på £12!
FINALEKUPONG: Championship-playoffinalen er verdt en egen «betslip» hos Ladbrokes. Verdens mest verdifulle enkeltkamp er også verdifull for spillselskapene – hvis de klarer å balansere bøkene!
BIG BUSINESS: Luton Town Club Shop i Park Street tidlig fredag ettermiddag. Liv og røre. God stemning. God omsetning!
COYH: Ett av få spesialprodukter i anledning lørdagens playoffinale. Begrenset tid til å produsere finaleeffekter, men nøkternt og nok i god Luton Town-ånd.
SPOT ON: Det enkleste er ofte det beste, så også i anledning Luton Towns deltakelse i Championship-playoffinalen der premien er alt annet enn enkel og nøktern!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 5

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!