Preview Crawley Town – Luton Town

Lørdag er det duket for første runde i FA cupen. For andre gang denne sesongen, setter Luton kursen til sørøst England og byen Crawley. Luton møtte Crawley på Broadfield Stadium i høst, næmere bestemt 17.oktober. Luton gikk på et surt 2-1 tap, hvor Luton tok ledelsen. Seiersmålet ble scoret i det 81.minutt. 3335 tilskuere så kampen, og hele 1412 av disse kom fra Luton. Viser til blogg innlegget til kampen den 17.oktober om øvrig tørre fakta om Crawley Town og Broadfield stadium.

Luton og Crawley har en nokså lik form om man ser på de siste åtte kampene de har spilt. Crawley har kapret femten poeng, mens Liton har kapret fjorten. Siden Luton beslkte Broadfield sist, har Crawley vunnet to og tapt en. Crawley ligger for tiden på en sekstedne plass i league 2. Forrige helg tok endelig Luton tre poeng mot Dag & Red, etter å ha spilt fire kamper på rad uten å ha vunnet.

Luton ser endelig ut til å kunne innkludere Paul Benson i oppgjøret lørdag ettermiddag. Craig Mackail-Smith er tvilsom på grunn av en hamstring skade. Et ankel problem gjør at Pelly Ruddock Mpanzu også er tvilsom. Ryan Hall er tilbake etter å ha sonet en kamps karantene.

For andre gang på en måned, gjester altså Luton Town, Crawley Town på Broadfield Stadium. Et stadion Luton aldri har vunnet på. Kan lørdag ettermiddag den 07. november bli en lykkedag, hvor «the hatters» tar sin første seier på Broadfild Stadium? Svaret får du ved å streame kampen va Hatter Player.

COYH!!!!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!