Playoffkampbillettinformasjon

Luton Town skal spille to playoffkamper og eventuell finale på Wembley Stadium. LTSCS har ingen mulighet til å skaffe semifinalebilletter.

Vi har ved flere tidligere anledninger informert om hvor vanskelig det er å tilegne seg billetter til Luton Towns kamper i Championship. Nå som The Hatters er kvalifisert for playoffturneringen der førstepremien er Premier League-plass, forventer vi et rush av nye billettforespørsler.

Tidligere artikler om kampbilletter:
| Info om kampbilletter (22.08.2022) | «Slik blir du Hatters Member» (16.02.2023) |

Luton Town Supporters’ Club of Scandinavia har ingen fortrinnsrett til eller kjøpsavtale om kampbilletter. Vi har klart å bistå flere medlemmer med billettkjøp til ligakamper inneværende sesong, takket være håndfullen av sesongkorthavere i medlemsmassen.

Som har leid ut sine egne plasser når de selv ikke har benyttet dem.

Er du på jakt etter billett til playoffsemifinalen (hjemme og/eller borte), må du selv forsøke å bestille via Luton Town FC. Har du ikke fulgt tidligere oppfordringer om å tegne Hatters Membership, så er er sjansen i beste fall mikroskopisk.

PS! Det er ikke lenger mulig å tegne Hatters Membership inneværende sesong…

Sesongkortene gjelder ikke i playoffturneringen, men eierne av dem vil få forkjøpsrett til kampbilletter. Maksimalt to billetter pr. kort.

Linker:
Billettbestilling via LTFC
«Hatters Membership»
Sesongkort-informasjon

Eventuell Wembley-finale

WEMBLEY STADIUM: Her kåres 2023/24-sesongens Premier League-medlem nr. 20. Lørdag 27. mai.

Dersom Luton Town skulle kvalifisere seg til playoffinalen på Wembley Stadium lørdag 27. mai blir det en vanvittig billettkamp! Rekkefølgen på kjøpstilgang er Diamond-sesongkorthavere, ordinære sesongkorthavere og så alle med Hatters Membership.

Tilskuerkapasiteten på Wembley Stadium er ca. 90 000. Finaleklubbene får ca. 70 000 billetter til sammen. Til fjorårets finale fikk Huddersfield Town 36 486 og Nottingham Forest 36 475 plasser.

Endelige kampdatoer for semifinalene er ikke satt, men vi forventer at første møte spilles helgen 13./14. mai. Med retur i midtuken eller helgen etter.

LTSCS-medlemmer som drømmer om å få oppleve en eventuell opprykksfinale på Wembley, uten å ha sesongkort eller Hatters Membership, stiller svakt. Hvis klubben i vårt hjerte når så langt, så skal LTSCS gjøre et forsøk på å tilegne seg så mange billetter som mulig. I håp om å tilby disse til trofaste medlemmer. Følg med på hjemmesiden!

Det er Sky Sports som har de britiske TV-rettighetene til årets playoffinaler på Wembley. Viaplay Group i Skandinavia.

PS! Visste du at Luton Town har tilskuerrekorden for en nøytral deltaker på Wembley Stadium? Med 42 000 supportere til Football League Trophy-finalen mot Scunthorpe United i 2009! (Ca. 42 000 Town-fans av totalt 55 000 tilskuere).

Det er hele 11 år siden sist Luton Town spilte på Wembley Stadium; 2011/12-playoffinalen i Conference Premier-finalen mot York City endte med 1-2-tap. Ca. 28 000 av totalt 39 000 tilskuere var Town-supportere).

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 6

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!