Paradefest i Luton

Det rigges til dagens store paradefest i Luton, der spillerne ankommer St. George’s Square i åpen buss.

Kommunestyret inviterer til opprykksfest for Luton Town FC. Riggingen av scenen der byens fotballhelter skal hedres har pågått gjennom formiddagstimene. Spillerne, lag- og klubbledelsen inntar scenen foran et forventet publikum på nærmere 20 000 mennesker, når pussparaden gjennom sentrum er gjennomført.

Med ordføreren i spissen blir det festtaler, underholdningsinnslag, intervjuer, musikk og høydepunkter fra den fabelaktige fotballsesongen på flere storskjermer.

Oppsummering i kveld

Følg med i sosiale medier og lokalavisene Luton Today & The Lutonian, samt Luton Town FCs offisielle hjemmeside for eventuelle oppdateringer underveis. LTSCS kommer med en oppsummering av inntrykkene et godt stykke ut på kvelden.

Det var stort under tilsvarende tilstelning for fire år siden, da Town feiret «Back-To-Back»-opprykk fra League Two til Championship. I dag blir det enda større. Stemningen i byen er lun. Overskyet vær med litt vind. 13-14 grader.

Lydsjekk og forberedelser blant artistene på scenen. Sikkerhetsmannskapet gjør seg klart. Folk i alle aldrer vandrer spent rundt i Luton Town-drakter. Kommunearbeiderne snakker om hvor stort dette er for byen. Selv uteliggerne smiler mer enn ellers, og håper på en innbringende dag!

Back In The Big Time – Premier League here we come!

Utvalgte bilder fra tilriggingen:

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 4.8 / 5. Antall vurderinger: 4

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!