Optimal opptakt

Opptakten til fellesturen kunne ikke ha vært stort bedre; Ubeseiret på siste seks, henger med i Premier League og møter overkommelig motstand!

Da vi kunngjorde dato og kamp for Fellesturen 2024 i juli 2023, var det enkelte som rynket på nesen.

Årsak? Motstanderen! Med så mange store klubber i Premier League, falt kampvalget på Luton Town – Sheffield United. Nedtur for noen, men det var alternativet vi ble tilbudt fra Luton Town FC.

Nå er vi der: Fellesturen 2024 er i gang. 20 LTSCS-medlemmer med eksklusiv VIP-billett er i eller på vei til Luton. Fra Norge, Sverige og Danmark.

LTSCS er Match Sponsor, Match Ball Sponsor. Vi skal kåre og møte Man of The Match!

Relaterte artiklerFellesturprogrammet 2024 | – God tur til Luton!

Alle kan ha sin egen oppfatning av hva som er en interessant kamp når ligaprogrammet kunngjøres. Selvsagt er det stas for en Luton Town-supporter å oppleve møter med storklubber som Manchester City, Manchester United, Chelsea, Liverpool, Arsenal, Tottenham Hotspur, Newcastle United, og så videre!

Samtidig er det slik at hver kamp teller like mye. For vi er jo ikke i Premier League for å oppleve motstanderne. Vi deltar for å prestere. Lære. Utvikle oss. Konkurrere. Ta poeng. Vinne kamper. Støtte hverandre. Samarbeide. Etablere oss i verdens største, beste og mektigste liga!

FELLESSKAP: Luton Town-spillerne har det beste fellesskapet i Premier League. Vi er på fellestur og skal dele felles glede! (Foto: Luton Town FC)

22 kamper – 20 poeng

Vi har tatt poeng i 10 av 22 kamper; vunnet fem og spilt fem uavgjorte. 20 poeng på 22 kamper utgjør 0,91 poeng i gjennomsnitt. Ifølge den historiske statistikken de siste ti årene, har 37 poeng vært nok til å fornye Premier League-kontrakten i ni av dem.

0,91 i snitt gir bare 34,5 poeng på 38 kamper. Minst 17 poeng må trolig spilles inn på de gjenværende 16 ligakampene.

I første møte med Sheffield United, på Bramall Lane, hadde vi marginene med oss i sluttminuttene på Boxing Day: Scoret to ganger det siste kvarteret og innkasserte tre uhyre viktige poeng i «sekspoengskampen».

Foran lørdagens oppgjør på Kenilworth Road Stadium har vi dobbelt så mange poeng som sist sesongs Championship-kollega. Med seier er vi 13 poeng foran.

| Premier League-fakta m/Luton Town-stats |

Mot regjerende Championship-mester Burnley, som ligger sju poeng bak oss, mistet vi ett poeng på tampen i hjemmemøtet og vant ett poeng i tilleggstiden på Turf Moor.

Luton Town Football Club var milevis unna Premier League-nivået i de fire første kampene i 2023/24-sesongen. Lærte og tilpasset seg imponerende raskt.

Favoritt for første gang!

Luton Town-laget har avgitt mange poeng etter å ha ledet (Liverpool, Arsenal, Manchester City og Newcastle United), men også slått tilbake og vunnet poeng fra underlege (Wolverhampton Wanderers, Nottingham Forest, Sheffield United og Burnley).

I fellesturmøtet med «The Blades» er vi favoritt for aller første gang i en Premier League-kamp!

Det betyr ikke at vi vinner, men det understreker den optimale opptakten til helgens LTSCS-arrangement. Ære være deg som har VIP-billett!

12 fellesturdebutanter

Det gir alltid en spiss med form før fellestur. De fleste håper på, tror på eller forventer seier. Selv bare håper jeg; som alltid.

Jeg forventer derimot en fantastisk fellesturhelg i Luton. Gleder meg stort til å møte kjente og bli kjent med nye Scandinavian Hatters. 12 av fellesturdeltakerne er nemlig debutanter!

Vi sesLTSCS-puben Bricklayers Arms i High Town Road 16-18 fredag kveld og/eller lørdag! Møt opp i god tid på kampdagen, slik at vi kan marsjere i samlet tropp mot stadionet kl. 11:30!

FULL PAKKE: 11 LTSCS-skjerf, 1 LTSCS-cap og 6 LTSCS-pins til fellesturdeltakerrne som har bestilt supporterutstyr – pakket i kofferten!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 4.7 / 5. Antall vurderinger: 3

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!