Ny layout og nytt forum

LTSCS’ nye hjemmeside er gjennom helgen blitt enda litt nyere. Endringene medfører at vi får plass til flere elementer på forsiden, mens det nye forumet forhåpentligvis skal være mer oversiktig og brukervennlig.

Målet er å skape den perfekte hjemmesiden – og fordi det ikke er mulig så vil det bli endringer og justeringer hele tiden! 

Gjeldende tema er mer kompakt enn det forrige. Litt mindre fancy, men desto mer praktisk. Med to sidestolper blir det plass til flere elementer

Takket være intens arbeidsinnsats har vi på ganske kort tid har vi fylt den nye hjemmesiden med alle elementene fra den gamle – og tilført mange nye. 

LTSCS-puben Bricklayers Arms er omsider blitt viet plass i form av en helt egen underside. Alle linkene i den øverste menyen fører til undersider på hjemmesiden. 

Linkene i menyen under toppbildet fører til eksterne sider. 

Det er mer i vente! Arbeidet med å utvikle LTSCS Prediction League har pågått en stund. Den skal lanseres til 2022/23-sesongen. 

Visste du forresten at LTSCS er på Facebook, Twitter og Instagram? Følg linkene på forsiden!

Kjenner du LTSCS-historien? Du finner en kortfattet versjon på hjemmesiden. Den vil bli utvidet med flere detaljer. 

Vi har så smått også påbegynt arbeidet med å sammenfatte Luton Town FC-historien på skandinavisk. 

Til tross for flere oppfordringer har ingen meldt seg til å bidra med arbeidsinnsats for å utvikle, oppdatere og vedlikeholde hjemmesiden. Vi er fortsatt bare to som står for alt innholdet. 

Forslag har vi derimot mottatt. Blant annet et interessant om å tilby LTSCS-medlemmer som ikke ser kamper så ofte å spleise på ett eller flere sesongkort. Det skal vi følge opp!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 4.5 / 5. Antall vurderinger: 2

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!