Luton Town – Arsenal

Tirsdag kveld blir det flomlyskamp på Kenilworth Road Stadium, der ligaleder Arsenal kommer på besøk. Kampen har avspark kl. 21:15 skandinavisk tid.

Sjeldent har Luton Town hatt to så tøffe kamper etter hverandre, som de har denne uken. På tirsdag kommer som nevnt Arsenal på besøk, mens på lørdag får The Hatters besøk av Erling Braut Haaland og hans Manchester City. At Martin Ødegaard & co er storfavoritt før tirsdagens oppgjør, er hevet over enhver tvil. Dog skal det sies at Arsenal har spilt ti ligakamper på rad på The Kenny, uten å vinne.

Arsenal FC

Arsenal Football Club ble stiftet i 1886, og valgt inn i The Football League i 1893. Arsenal startet på nivå to, men rykket opp til øverste nivå i 1904.

Arsenal ble grunnlagt under navnet «Dial Square» i 1886 av arbeidere ved Royal Arsenal i Woolwich, men navnet ble etter kort tid endret til Royal Arsenal. Navnet ble på nytt endret i 1891 til Woolwich Arsenal, da klubben ble profesjonell. I 1914 valgte klubben å fjerne Woolwich navnet, og klubben har deretter hatt navnet Arsenal.

Arsenals historie

Arsenals første suksessfulle periode var i 1930 årene, hvor Arsenal vant sine første trofeer. I tiden 1930 til 1938 vant Arsenal ligaen fem ganger, mens de vant FA-cupen to ganger. De neste titlene ble vunnet rett etter andre verdens krig, hvor de vant ligaen i 1947/48 og 1952/53, mens FA-cupen ble vunnet i 1950.

Deretter ble det trofétørke for Arsenal, før de i 1969/70 vant Messebycupen, som var Arsenals første europacup trofe, samt at de i 1970/71 vant sin første liga/FA-cup dobbel. Arsenal vant også FA-cupen i 1979 ved å slå Manchester United 3-2, en kamp som er regnet som en klassiker, blant annet grunnet at det avgjørende målet ble scoret i kampens siste minutt. Som følge av cupgullet i 1979, kvalifiserte Arsenal seg til Cupvinnercupen. Arsenal spilte seg helt frem til finalen, men tapte finalen på straffespark. Sytii-tallet forøvrig ble preget av andreplasser i ligaen og tre tapte FA-cupfinaler.

I 1986 ble den tidligere Arsenal-spilleren George Graham utnevnt som manager, og med det klubbens tredje suksessperiode. I Grahams første sesong som manager, 1986–87, vant Arsenal Ligacupen. Dette ble etterfulgt av ligatittelen i 1988–89, etter et mål i siste minutt i den siste kampen i sesongen. Arsenal ledet 1–0 da det nærmet seg slutten av kampen og dette ville gi Liverpool tittelen, men i siste minutt scoret Michael Thomas kampens andre mål og Arsenal vant ligaen på målforskjell. I 1990–91 vant Arsenal ligaen på nytt med kun ett tap i løpet av hele sesongen. Arsenal vant både ligacupen og FA-cupen i 1992–93, og sin andre europeiske triumf med cupvinnercupen i 1993–94. George Grahams rykte fikk seg et tilbakeslag da det ble avslørt at han hadde mottatt «bestikkelser» av agenten Rune Hauge, for å signere visse spillere. Graham fikk sparken i 1995, og hans etterfølger Bruce Rioch, forlot klubben etter en sesong på grunn av uenigheter med klubbens styre.

Klubbens suksess i siste del av 1990-tallet og utover i årene etter 2000, skyldes mye ansettelsen av Arsene Wenger. Først ble han ansatt som assistentmanager, før han ble fast manager i 1996. Wenger brakte ny taktikk, et nytt treningsregime og flere utenlandske spillere som utfylte de engelske talentene som allerede var der. Arsenal vant sin andre liga/FA-cup-dobbel i 1997/98 og en tredje dobbel i 2001/02. I tillegg kom klubben til finalen i UEFA-cupen i 1999/00, som de tapte på straffespark mot Galatasaray. Klubben vant FA-cupen i 2002/03 og 2004/05, og i sesongen 2003/04 vant Arsenal Premier League uten å tape en eneste kamp. Laget fikk kallenavnet «The Invincibles» (De uslåelige), og laget var ubeseiret i 49 ligakamper på rad, noe som er en engelsk rekord i Premier League. Arsenal endte på første eller andreplass i ligaen i åtte av Wengers ni første sesonger i klubben. De er et av seks lag (sammen med Manchester United, Blackburn Rovers, Leicester, Chelsea og Manchester City) som har vunnet Premier League siden den ble opprettet i 1993, men klubben har aldri klart å forsvare ligatittelen året etter at tittelen ble vunnet.

Inntil nylig hadde klubben aldri kommet lenger enn til kvartfinalen i Champions League, men i 2005/06 var Arsenal den første klubben fra London som nådde finalen i konkurransens femtiårige historie. Arsenal ble slått 2–1 av Barcelona i finalen, hvor Arsenal spilte med ti mann i store deler av kampen

Arsenal vant også FA-cupen tre ganger i årene 2014, 2015 og 2017. Etter 6.-plass og en troféløs sesong i 2017/18 ga Arsène Wenger seg som manager for klubben, og Unai Emery ble presentert som klubbens nye hovedtrener 23. mai 2018. Han ledet Arsenal til Europacupfinalen på første forsøk, hvor det ble 1-4 tap for Chelsea.

Mikel Arteta ble ansatt 20. desember 2019, like før den hektiske juleperioden i Premier League. Da Arsenal vant FA-cupen i 2014 og 2015 var Arteta klubbens kaptein. På første forsøk gjentok han bedriften som klubbens manager da Arsenal kunne løfte FA-cup troféet for 14. gang etter 2-1 seieren mot Chelsea 1. august 2020 for tomme tribuner på Wembley Stadium. Finalen ble spilt for tomme tribuner som følger av koronapandemien. Foran starten på 2020/21 sesongen vant Arsenal Community Shield-troféet for 16.gang. Arsenal Football Club står dermed med totalt 47 troféer, hvor 31 er major trophy.

Forrige sesong ledet Arsenal Premier League gjennom store deler av sesongen. Dessverre snublet Arsenal mot slutten, og avsluttet på andre plass.

Stadion, Highbury og Emirates:

«The Gunners», som er kallenavnet til Arsenal, spiller hjemmekampene sine på Emirates Stadium, i bydelen Islington i det nordlige London.

Det meste av tiden i Sørøst-London spilte Arsenal på The Manor Ground i Plumstead, med unntak av en periode på tre år mellom 1890–93 der de holdt til på den nærliggende Invicta Ground. The Manor Ground var i utgangspunktet bare et stykke jord, men klubben installerte tribuner og terrasser i tide for sin første ligakamp i september 1893, og klubben spilte her i de neste tyve årene før de flyttet til Highbury i 1913. Arsenal Stadium, mer kjent som Highbury, var klubbens hjem fra september 1913 til mai 2006. På det meste kunne Highbury ta i mot over 60 000 tilskuere og kapasiteten var på 57 000 til tidlig på 1990-tallet. 1993/94-sesongen ble Highbury bygd om for siste gang, og Highbury fikk da en tilskuerkapasitet på 38 419.

Det ble vanskelig å utvide Highbury på grunn av at East Stand ble erklært verneverdig, og de tre andre tribunene var så nær boligeiendommer at naboene protesterte mot videre utbygging. Derfor valgte Arsenal i 1999 å bygge et nytt stadion med kapasitet på 60 000 tilskuere på området Ashburtom Grove, ca. 500 meter sørvest for Highbury. Anlegget var ferdig i juli 2006, i tide for starten av 2006/07-sesongen. Stadionet er oppkalt etter sin sponsor, flyselskapet Emirastes, da Arsenal signerte den største sponsoravtalen i britisk historie verdt omtrent 100 millioner pund.

Arsenals rekord når det gjelder tilskuere på en hjemmekamp er 73 707, satt 25. november 1998 på Wembley Stadium i en Champions League kamp mot RC Lens. Tilskuerrekorden på Highbury er 73 295 fra den målløse kampen mot Sunderland, 9. mars 1935. Kapasiteten på Emirates Stadium er 60 432, så det er usannsynlig at disse rekordene skal kunne slås i nær framtid

Rivalisering:

Det skjuler seg en interessant historie bak Arsenals opprykk i 1919. Arsenal hadde havnet på 5. plass i 2. divisjon i 1915, den siste sesongen før første verdenskrig. Tottenham kom sist i 1. divisjon, men øynet likevel sjansen til å bli værende i toppen ettersom det ble besluttet å utvide 1. divisjon fra 20 til 22 lag, da fotballen rullet i gang igjen etter krigen. Den enkleste løsningen hadde vært å beholde de 20 opprinnelige lagene og la de to beste i 2. divisjon rykke opp. I stedet stemte ligaledelsen for å gi den siste plassen til et tredje lag fra 2.divisjon, på bekostning av Tottenham. Det ble ikke lagene på 3.- eller 4.-plass, men derimot femteplasserte Arsenal. Begrunnelsen fra de «høye herrer» var visstnok for lang og tro tjeneste for ligafotballen. Fortsatt er det ingen som helt vet hva som skjedde på dette møtet. Flere teorier om hva som skjedde oppstod, men ingen av dem har blitt bevist. Uansett ble det opptakten til en rivalisering og et hat mellom Arsenal og Tottenham, som lever i beste velgående den dag i dag.

H2H

Luton Town og Arsenal har møtt hverandre 48 ganger. 27 ganger har Arsenal vunnet, 10 ganger har The Hatters vunnet, mens 11 ganger har det endt uavgjort. En kamp er spilt på Wembley.

Sist lagene møttes, var på «boxing day» i 1991. Lagene møttes i en League Division One kamp, som også var siste sesong The Hatters spilte på det øverste nivået. Kampen ble spilt på Kenilworth Road og The Hatters vant kampen 1-0 etter scoring av Mick Harford. Motsatt oppgjør, som ble spilt på Highbury i begynnelsen av august 1990, endte med 2-0 seier til Arsenal.

Arsenal har besøkt Kenilworth Road 25 ganger, hvor The Hatters har sikret hjemmeseier ved syv anledninger. 10 ganger har det endt med Arsenalseier, mens det åtte ganger har endt uavgjort.

Arsenal har som nevnt slitt med å vinne på Kenilworth Road de siste gangene de har gjestet Luton Town, da de ikke har vunnet på The Kenny siden januar 1984. Siden da har Arsenal gjestet Luton Town 10 ganger, hvor det seks ganger har endt uavgjort, mens The Hatters har vunnet fire ganger.

The Hatters har besøkt Arsenal 23 ganger, hvor The Hatters kun har vunnet to ganger. Tre ganger har det endt uavgjort, mens det 18 ganger har endt med hjemmeseier. Sist Luton slo Arsenal i London var på «Boxing day» det også, men helt tilbake i 1959. The Hatters vant 3-0 etter scoringer av Gregory (2) og Turner.

Det vil si, The Hatters har slått Arsenal ved en anledning i London etter seieren i 1959, og det var i 1988 når The Hatters vant Ligacupfinalen 3-2 over Arsenal. The Hatters tok ledelsen ved Brian Stein, mens Danny Wilson utlignet til 2-2 i det 82. minutt. Brian Stein avgjorde til Luton Towns fordel i det 90. minutt, og sikret dermed Luton Towns første og eneste major trophy.

Arsenals form

På lørdag hadde ligaleder Arsenal besøk av Wolverhampton, en kamp som Arsenal vant 2-1. Som de fleste muligens fikk med seg, scoret nordmannen Martin Ødegaard Arsenals andre scoring.

For ti kamper siden besøkte Arsenal Goodison Park og Everton. Som The Hatters, vant Arsenal sin kamp på Goodisen Park, men 1-0. Åtte dager senere var det klart for derby, ettersom Tottenham besøkte Emirates. Nord-London derbyet endte helt likt, ettersom det sto 2-2 etter nitti minutters spill. Den 30. september besøkte Arsenal Bournemouth, en kamp som endte med 4-0 seier til The Gunners. Siste kamp før landlagspausen i oktober, var storoppgjøret mot Manchester City på Emirates, en kamp som endte med 1-0 seier til Arsenal.

Den 21. oktober var det igjen klart for London derby igjen, men denne gang mot Chelsea på Stamford Bridge. Igjen ble det 2-2 mot en Londonrival, og det for tredje gang denne sesongen, ettersom det også ble 2-2 mot Fulham den 26. august. Sheffield United kom på besøk på lørdag den 28. oktober, og Arsenal ga seg ikke før det sto 5-0 til hjemmelaget. Lørdag 4.november dro Arsenal til St James´ Park og Newcastle, og gikk på sesongens første tap, ettersom Newcastle vant 1-0.

Derimot, i siste kamp før landslagspausen i november, snudde Arsenal nederlaget fra Newcastle, til seier. Burnley kom på besøkt til Emirates den 11.november, og Arsenal vant kampen 3-1. Første kamp etter landslagspausen var det klart for nok et London-derby, og denne gang dro Arsenal til Gtech Stadium som er Brentfords hjemmebane. Denne gang endte det med seier til Arsenal i et London oppgjør, ettersom Arsenal vant 1-0 over Thomas Frank & co. På lørdag ble det som nevnt 2-1 seier over Wolverhampton.

Det gjør at Arsenal leder Premier League med sine 33 poeng. Det er to poeng ned til Liverpool som ligger på andre plass, mens det er tre poeng ned til Manchester City som ligger på tredje plass. Poengene har Arsenal fått ved å vinne ti kamper, mens tre kamper har endt uavgjort. Arsenal har som nevnt kun tapt mot Newcastle i ligaen.

Formrekken til Arsenal på de ti siste kampene ser dermed slik ut: V-U-V-V-U-V-T-V-V-V.

Borteformen er: V-V-V-U-T-V.

I Ligacupen startet Arsenal med å vinne 1-0 over Brentford i tredje runde på Getch Stadium. I fjerde runde ble det derimot stopp, ettersom West Ham vant 3-1 på London Stadium

Arsenal deltar også i Champions League, og deltar i gruppe B. I første kampe ble PSV Eindhoven slått 4-0 på Emirates. I andre kamp dro The Gunners til Frankrike for å måle krefter mot Lens, en kamp som Arsenal tapte 1-2. I tredje runde dro Arsenal til Spania og Sevilla, en kamp som Arsenal vant 2-1. I fjerde runde kom Sevilla på besøk til Emirates, og denne gang ble det 2-0 seier til Arsenal. Forrige onsdag kom Lens på besøk, og Arsenal smadret franskmennene 6-0.

Arsenal møtte også City i første kamp for sesongen, ettersom lagene også møttes i Community Shield finalen. Også den kampen vant Arsenal, ettersom Arsenal vant straffesparkkonkurransen 4-1 etter at det sto 1-1 etter full tid.

Luton Towns form

Etter den sterke hjemmeseieren over Crystal Palace for halvannen uke siden, ble The Hatters på lørdag satt på plass av Brentford på Gtech Stadium i London. Luton Town spilte en god og disiplinert første omgang og lagene gikk til pause uten at noen av lagene hadde scoret noen mål. Dessverre gikk det bare et minutt av andre omgang, før kaptein Tom Lockyer måtte ut med skade. The Hatters klarte å holde Brentford unna nettmaskene i fire minutter, men i det 50. minutt scoret Brentford kampens første mål. Syv minutter senere økte Brentford til 2-0, før Jacob Brown reduserte til 1-2 i det 77. minutt. Shandon Baptiste «satte spikeren i kisten» i det 82. minutt, og ettermiddagen ble ikke noe bedre av at Teden Mengi også måtte ut med skade.

Den 23. september fikk Luton besøk av Wolverhampton, en kamp som endte 1-1. En uke senere vant The Hatters sin aller første seier i Premier League noensinne, ettersom The Hatters slo Everton 2-1 på Goodison Park. Tom Lockyer og Carlton Morris var de to spillerne som sørget for scoringene til The Hatters.

Etter seieren over Everton, fikk The Hatters besøk av Burnley i den utsatte kampen som egentlig skulle vært spilt i ligarunde nummer to. Burnley tok med seg alle tre poengene, ettersom de vant 2-1. Tottenham Hotspur besøkte Kenilworth Road den 7.oktober, og vant en knepen 1-0 seier, før The Hatters klarte 2-2 i Nottingham når de besøkte City Ground. Deretter besøkte The Hatters Aston Villa og deres hjemmebane Villa Park, en kamp som Villa vant 3-1.

Den 5. november spilte The Hatters en solid kamp når Liverpool gjestet Kenilworth Road. I det 81. minutt ga Tahith Chong The Hatters ledelsen, etter en glimrende kontring som ble igangsatt av Ross Barkley, hvor Issa Kabore var nest sist på ballen. Derimot utlignet Liverpool fem minutter på overtid ved Luis Diaz.

I siste kamp før landslagspausen, dro The Hatters til Old Trafford for å prøve seg mot Manchester United. Dessverre endte det med 0-1 tap, etter at Lindelöf satte inn kampens eneste mål i andre omgang. I første kamp etter landslagspausen, vant The Hatters sin første hjemmekamp i Premier League noensinne, og sin første hjemmekamp på øverste nivå siden 1992, da Crystal Palace ble slått 2-1. På lørdag ble det som nevnt 1-3 tap for Brentford.

Før tirsdagens kamp mot ligaleder Arsenal, ligger fortsatt Luton Town på 17. plass med sine 9 poeng. Det er to poeng ned til Everton som ligger på 18. plass, som igjen ligger på plassen foran Burnley, men med dårligere målforskjell. Sheffield United ligger sist med sine fem poeng.

Skandinavere i Arsenal

Nordmenn: Pål Lydersen, Håvard Nordtveit, Martin Ødegaard (nåværende).

Svensker: Kim Källström, Sebastian Larsson, Anders Limpar, Freddie Ljungberg, Krstoffer Olsson, Stefan Schwarz, Remi Shaaban.

Dansker: Nicklas Bendtner, Mika Biereth (nåværende, lånt ut til Motherwell), Faxe Jensen, Sebastian Svärd.

Friendly faces

Følgende spillere har hatt en tilknytning til begge klubbene og hatt noe betydning for en av klubbene eller begge:

Ian Allinson, Brian Chambers, Danny Clapton, David Court, Paul Dickov, John Hartson, Bill Henderson, Syd Hoar, Henri Lansbury, Herbert Lawson, Albert Lokonga (på lån fra Arsenal til Luton Town denne sesongen), Malcolm MacDonald, Matt Macey, Gavin McGowan, Raphael Meade, Peter Nicholas, James Shea, Jim Standen, Matthew Upson, Steve Williams, Harry Woods.

Luton Towns skader

På mandagens pressekonferanse kunne Rob Edwards melde at han ikke utelukket at både kaptein Tom Lockyer og Teden Mengi kunne bli friske nok til å spille tirsdagens kamp mot serielederen. Begge måtte ut med hver sin skade i lørdagens kamp mot Brentford. Også Alfie Doughty kan bli klar til tirsdagens kamp, ettersom han måtte stå over lørdagens kamp.

The Hatters må imidlertid fortsatt klare seg uten Marvelous Nakambe, da han fortsatt sliter med sin kneskade etter sin landslagssamling. Dab Potts rapporteres å være tilbake i full trening, men sannsynligvis er kampen på tirsdag for tidlig for «Pottsy». Sambi Lokonga er derimot klar til kamp, men får ikke lov til å spille mot Arsenal, da Lokonga er lånt ut fra nettopp Arsenal.

Det har ikke lyktes å få noen oppdatert informasjon rundt Dan Potts, Mads Andersen, Reece Burke eller Cauley Woodrow.

Storscorerne

Jacob Brown scoret sitt andre mål for sesongen når han reduserte til 1-2 mot Brentford. Teden Mengi scoret sitt første Premier League mål for The Hatters, når han og Jacob Brown forrige lørdag scoret Luton Towns to mål i kampen mot Crystal Palace. Tahith Chong kontret inn Lutons mål mot Liverpool, som også var Chong sitt første mål som Lutonspiller, samt at tre andre Hattersspillere har også scoret et ligamål denne sesongen. Elijaj Adebayo har også scoret to ligamål denne sesongen, mens Carlton Morris er klubbens toppscorer med sine tre ligamål.

Jacob Brown har også scoret et mål i Ligacupen, noe også Alfie Doughty og Cauley Woodrow har gjort, da de scoret hvert sitt mål i Ligacupkampen mot Gillingham. Luke Berry hadde målgivende pasninger til både Jacob Brown og Alfie Doughty i samme ligacupkamp.

Carlton Morris fikk registrert målgivende pasning på målet til Teden Mengi i kampen mot Crystal Palace, og har dermed to assists så langt denne sesongen. Chiedodozie Ogbene, Issa Kabore, Tom Lockyer, Reece Burke og Alfie Doughty har også hver sine målgivende pasninger i ligaen denne sesongen.

Fem av Luton Towns scoringer er scoret i åpent spill, mens fire scoringer er scoret på dødball. Chongs mål mot Liverpool ble kontret inn, mens et mål er scoret som selvmål. De to siste scoringene er scoret på straffespark av Carlton Morris.

For Arsenal er det Bukayo Saka og Eddie Nketiah som er klubbens toppscorere med sine fem mål hver, Martin Ødegaard har scoret fire mål. Bukayo Saka er også klubbens servitør med sine fem målgivende pasninger. Ligalederen har scoret29 mål så langt denne sesongen, og 13 av disse er scoret i åpent spill. Åtte mål er scoret på dødball, mens seks mål er scoret på straffe. Et mål er kontret inn, mens et mål er blitt scoret som selvmål.

On this date

Sist The Hatters spilte kamp den 5. desember, var i 2020 hvor Luton Town dro til Wales for å møte Swansea City. En kamp som The Hatters tapte 0-2.

Sist The Hatters spilte kamp den 5. desember på øverste nivå, skjedde i 1987 hvor The Hatters besøkte Norwich på Carrow Road Stadium. The Hatters tapte 1-2, hvor Brian Stein scoret målet til Luton Town. Også i 1959 spilte The Hatters kamp den 5. desember på øverste nivå. Denne gang ble det 3-3 mot Leicester City på Filbert Street. Luton mål ble scoret av Billy Bingham, Dave Pacey og Allan Brown.

Nice to know, need to know

Luton har møtt Arsenal ved tre anledninger på “boxing day», og vunnet alle tre gangene. Første gang skjedde i 1958 hvor Luton Town vant 6-3. I 1959 vant The Hatters 3-0, mens The Hatters som nevnt også vant over The Gunners i 1991.

Arsenal har også satt rekorder i engelsk fotball, ikke minst rekorden for antall år sammenhengende på øverste nivå hvor Arsenal nå har spilt 98 sesonger sammenhengende (da er seks år trukket fra som følge av andre verdenskrig). Om man ser på antallet sesonger totalt, havner Arsenal på fjerde plass med sine 107 sesonger.

Arsenal har også rekorden for flest sammenhengende ligakamper uten tap, da de i perioden mai 2003 og oktober 2004 spilte 49 kamper på rad uten å tape. Dette inkluderer alle de 38 kampene i sesongen 2003/04 hvor Arsenal vant ligaen og ble det andre laget som vant ligaen ubeseiret. Preston North End spilte 22 kamper og var ubeseiret i sesongen 1888/89.

I 2005/06 sesongen satte Arsenal en UEFA Champion Leagues rekord ved å spille ti kamper på rad uten å slippe inn mål. Den tidligere rekorden tilhørte AC Milan og var på 7 kamper. Arsenal spilte 995 minutter uten å slippe inn mål, før finalen mot Barcelona der Samuel Eto`o utlignet for Barcelona i det 76. minutt.

Med sine 14 FA-cuptitler, er Arsenal den klubben som har vunnet FA-cupen flest ganger..

Town tipset

Rune Fjørtoft, Per Magnus Holm og Emil Hovrud tippet alle tre riktig resultat mellom Brentford og Luton Town. 22 andre hadde tippet at det ville bli hjemmeseier.

Tor Erik Hadland fikk null poeng i denne runden, men leder fortsatt tippekonkuransen med sine 39 poeng. Halvard Grina fikk tre poeng og knep derfor inn tre poeng på Hadland og ligger på andre plass med sine 36 poeng. Arild Jåsrud fikk også tre poeng, og ligger på tredje plass med sine 34 poeng. Kenneth Blummensath følger på fjerde plass med sine 33 poeng, mens Rune Ebbesen og Per Axel-Pettersen følger deretter med 32 poeng.

Merk at tirsdagens kamp har avspark så sent som kl 2115, men sendingen fra VIAPLAY-studio starter allerede kl 1930. Som vanlig streames kampen med livebilder fra VIAPLAY plattformen, men kan også ses på TV-kanalen V sport Premier League. Har du ikke tilgang på VIAPLAY, kan du høre kampen live ved å lytte til radiostreamen til Hatters Player hvor Simon Pitts kommenterer kampen.