Spørsmål og svar

Opprykk til Premier League medfører massiv oppmerksomhet. LTSCS klarer ikke å besvare alle henvendelsene direkte.

Først av alt: Det er kjempestas med all den positive oppmerksomheten og det varmer om hjertet at Luton Town-sympatisører og LTSCS-medlemmer deler sin ekstase.

Før playoffinalen hadde Luton Town Supporters Club of Scandinavia nådd 167 medlemmer i 2022/23-sesongen. Nye strømmer til. Bare i løpet av finaledagen er 13 nye innmeldinger mottatt. Ytterligere 15 er kommet til i dagene etter. Det eksploderer. Herlig!

LTSCS må opp i ringene for å kunne takle overgangen til Premier League. Vi trenger tid på å oppgradere organisasjonen. Nå som sesongen er over ville det normalt ha gitt oss et pusterom, men opprykket forandrer alt.

Supporterklubben ble stiftet i 1991, året før fotballklubben røk ut av den engelske toppdivisjonen. Samme år som Premier League ble stiftet. Begge har holdt stand. Nå er vi tilbake der vi var. Der vi var er imidlertid blitt forvandlet. Til Premier League!

Dersom du ikke har fått personlig svar på din henvendelse, så håper vi du finner det her. Vi er i Luton, der det skjer mye de kommende dagene.

Spørsmål og svar (Q & A):

Q: – Gjelder medlemskapet for kommende sesong, hvis jeg melder meg inn nå?
A: – JA. Alle medlemskontingenter som mottas fra nå gjelder for 2023/24-sesongen.

Q: – Hvordan får jeg tak i drakt og annet supporterutstyr?
A: – Luton Town Club Shop (link)

Q: – Jeg vil se Luton Town i Premier League. Hvordan får jeg tak i kampbilletter?
A: – Hjemme- og bortebilletter selges kun av Luton Town FC (link)

Q: – Blir Fellesturen til LTSCS noe av nå som vi skal spille i Premier League?
A: – Ja, men vi vet ingenting om hvor mange plasser og 2024-datoen er ikke bestemt

PS! Alle nyinnmeldte vil bli registrert i medlemsoversikten når kontingenten er inne på LTSCS’ bankkonto, men gi oss litt ekstra tid i forbindelse med den mektige opplevelsen fra lørdag kveld!

LTSCS har ingen tilgang til kampbilletter. Det er flere enn 2000 på venteliste for sesongkort. Salget er lagt på vent fram til det nye stadionet blir klart. Trolig i 2026 eller 2027.

I 2022/23-sesongen innførte Luton Town noe som heter Hatters Membership – et fordelsmedlemskap som ga forrang i billettkøen. Hatters Membership-haverne stilte eksempelvis på lik linje med sesongkorthavere da Wembley-billettene ble lagt ut for salg.

Vi vet ikke hvorvidt Hatters Membership vil bli tilbudt i 2023/24-sesongen. Ei heller noe om billettsalg-strukturen.

Det første du må gjøre hvis du drømmer om å få se Luton Town i Premier League, er å opprette profil i billettportalen. Det er gratis.

Dernest bør du oppgradere til Hatters Membership; hvis tilgjengelig.

Alle former for kamptilgang (vanlige billetter, VIP-pakker og sponsorater) vil bli dyrere etter opprykket, men ikke skremmende mye.

Følg med på Luton Town Football Clubs offisielle hjemmeside! Det er kun der du får verifisert og troverdig informasjon.

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 12

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!