Signering nummer seks og sju

På tirsdag og onsdag ble det klart at Luton har styrket stallen med enda to signeringer, da midtbanespilleren Luke Freeman ble klar for Luton på tirsdag, mens angrepsspilleren Carlton Morris ble klar på onsdag.

Midtbanespilleren Luke Freeman har trent med Luton siden spillerne returnerte tilbake for sesongoppkjøring, etter at Freeman ble løst fra sin kontrakt i Sheffield United.

Den venstrebente og erfarne midtbanespilleren, som har spilt rundt 400 profesjonelle kamper, er ikke ukjent for Nathan Jones, da han var spillende trener for Freeman i Yeovil ettersom Freeman ble lånt ut fra Arsenal til Yeovil i 2010. Foruten Yeovil og Arsenal, har Freeman først og fremst spilt for Stevenage, Bristol City og QPR, hvor Freeman har spilt over 100 kamper hver for disse tre klubbene. De tre siste sesongene har Freeman vært knyttet til Sheffield United, hvor han fikk 15 kamper, i tillegg til å bli lånt ut til Nottingham Forest og Millwall. Freeman har også U16- og U17- landskamper for England.

På onsdag ble det klart at Luton hadde kjøpt den tidligere engelske U19-landslagsspilleren, Carlton Morris fra Barnsley. Morris hadde sin ungdomskarriere i Norwich, men fikk kun en seniorkamp for Norwich. Derimot ble han lånt ut til en rekke klubber, deriblant Hamilton, Shrewsbury, Rotherham og Milton Keynes Dons. I 2021 ble Morris solgt til Barnsley, hvor han scoret 16 mål på totalt 55 kamper.

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 3

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!