Preview Luton Town – Morcambe

Tirsdag kveld er det igjen duket for flomlys, dugg i gresset og kveldskamp. Og som i høst, møtes Luton og Morecambe til en tirsdagskamp. I høst møttes lagene på Morecambes hjemmebane Global Arena, og Luton vant 3-1.

Morecambe er en liten kystby som ligger noe nordvestover i Lancashire. Morecambe har alltid spilt i de lavere divisjoner. Derimot i 2007 vant Morecambe play off finalen i Conference league, etter å ha slått Exeter City 2-1 på Wembley. SIden da har klubben spilt i league 2. Klubbens beste plassering kom i 2009/10 sesongen. Da oppnådde Morecambe en respektabel fjerde plass, men tapte i neste omgang play off semi-finalen.

Luton og Morecambe har kun fem innbyrdes oppgjør. To ganger har Luton vunnet, en gang har endt uavgjort og to ganger har Morecambe vunnet. Begge gangene Morecambe har vunnet, var i fjorårets sesong.

Luton ser endelig ut til å ha fått litt sving på sakene, ettersom de nå har tre seiere på fire kamper. På de siste åtte kampene har Luton vunnet fire kamper, to har endt uavgjort, mens to kamper har endt med tap. Hjemmestatistikken er derimot begredelig. Riktignok vant Luton deres siste hjemmekamp mot Hartlepool. Men for å finne den forrige hjemmeseieren før Hartlepool, må vi helt tilbake til den 14.november. Da ble Barnet slått 2-0. Luton har vunnet dobbelt så mange borteseiere i år, som de har vunnet hjemme på Kenilworth Road.

Morecambe ligger for tiden på 18.plass, men helt nederst på formtabellen. Morecambe har kun kapret et poeng på de siste åtte kampene. Siste borteseier hadde Morecambe den 2.januar når de besøkte Wycombe og vant 2-0.

Nathan Jones har proklamert at han kan velge og vrake av alle sine egne spillere, da ingen spillere er skadet.

Tirsdag kveld kan Luton vinne sin tredje seier på rad. For andre gang i år, kan de også vinne to hjemme seiere etter hverandre. Luton er i god driv om dagen, og ikke minst scorer Luton mål mot slutten av kamper. Dessverre er det en del arbeid som må gjøres bakover, da Luton slipper inn altfor mange enkle mål. Men fortsetter Luton å kapre tre poengere, er ikke Play-off helt urealistisk. Men da må tre poengerne også tas på hjemmebane. På tirsdag kveld må derfor Morecambe slås. Om Luton gjør det, får du vite ved å streame kampen fra «Hatters Player» på tirsdag kl 2045.

COYH!!!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!