Preview Luton Town – Accrington Stanley

Lørdag ettermiddag skal Luton måle krefter mot formsterke og opprykksjagende Accrington. Luton på sin side må vise at de fortsatt har et ønske om å delta i play-off, etter to kamper på rad med tap.

Accringtons historie, kan deles i to. Før 1966 og etter 1968. Før 1966, da klubben ble lagt ned som følge av konkurs og utkastelse ut av ligasystemet. I 1968 ble kklubben stiftet på nytt, men med samme navn som tidligere. I 2006 klarte endelig Accrington å vinne Conference league og rykke opp til football league 2. Der har klubben blitt værende. Beste liga plassering klarte de i 2010/11 med en femte plass og play off. Forøvrig tapte Accrington semi finalene 3-0 totalt mot Stevenage.

Som nevnt innledningsvis, er Accrington med i opprykkskampen og ligger på femte plass med 71 poeng. Accrington har like mange poeng som Bristol Rovers som ligger på tredje plass. Tredje plassen gir direkte opprykk. Luton ligger på 14. plass, åtte poeng bak syvende plass som er siste Play-off plass. Bortsett fra AFC Wimbledon, har Luton en kamp til gode på lagene som ligger foran dem på tabellen. Allikevel kan åtte poeng se ut til å bli vanskelig, da Luton kun har syv kamper igjen av sesongen.

Luton og Accrington er jevngode hva gjelder form. På de siste åtte kampene, har Luton vunnet fem og tapt tre. Accrington på si side har ikke tapt på seks kamper. Derfor er Luton noe på defensiven med sine to siste tap. Spesielt har Nathan Jones uttalt at 0-1 tapet mot Stevenage var spesielt svakt. Allikevel har begge lag kapret 15 poeng på de siste åtte kampene.

Forøvrig var bortekampen mot Accrington sesongens første kamp. Kampen endte 1-1 etter at Jonathan Smith utlignet et minutt på overtid i andre omgang.

En spiller som Liutons forsvar spesielt må se opp for, er Accringtons topp scorer Billy Kee. Kee har scoret 16 mål og ligger på tredje plass over toppscorerne i league 2. Dessverre er det ikke Jonathan Mitchel som vil vokte Lutons mål lørdag, da han har blitt kalt tilbake til Derby.

Skal Lutons håp om Play-off ha noe som helst håp, må Luton ta tre poeng lørdags ettermiddag mot opprykksjagende Accrington. Om så må skje, må Nathan Jones gutter ta seg kraftig sammen etter forrige helgs svake kamp mot Stevenage. Om så skjer, får du vite ved å streame kampen via «Hatters Player» fra kl 1600.

COYH!!!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!