Huddersfield Town – Luton Town

På mandag, kl 2045 på John Smith´s Stadium, skal det avgjøres hvem som går videre fra playoff semi-finalen mellom Luton og Huddersfield. På fredag møttes lagene på Kenilworth Road, hvor kampen endte 1-1 etter at kaptein Sonny Bradley utlignet for Luton. Kampen sendes direkte på Vsport1, samt at den kan streames fra VIAPLAY.

Det har ikke vært noen pressekonferanse før kampen, og det foreligger derfor ingen sikker informasjon på skadesituasjonen i Luton. Simon Pitts kunne heller ikke gi noen informasjon vedr skadesituasjonen, og bekreftet samtidig at Nathan Jones gjør det han kan for å hemmeligholde hvilke spillere som er spilleklare.

Før fredagens kamp, var Nathan Jones betinget optimist vedrørende skadesituasjonen til Luke Berry og Elijah Adebayo. Spennende blir det derfor å se om en av de to, eller begge to, vil være en del av kamptroppen til mandagens kamp.

Derimot registrerer vi at spissen Josh Neufville er kalt tilbake fra sitt låneopphold i Vanarama National League klubben Yeovil Town, og skal ha blitt med bruttotroppen nordover til Huddersfield. Neufville ble lånt ut til Yeovil i mars, hvor han har spilt 11 kamper og scoret et mål.

På mandag skal playoff semi-finalen avgjøres, og om det står uavgjort sammenlagt etter 90 minutters spill, vil kampen gå til ekstra omganger, og videre til straffespark om det står uavgjort etter ekstraomgangene. Bortemålsregelen gjelder ikke for playoff i The Football League, og vil derfor ikke være noen avgjørende faktor på mandag.

Som nevnt vil kampen sendes direkte på Vsport1 og VIAPLAY, og har avspark kl 2045 skandinavisk tid. De som ikke har Vsport1 eller VIAPLAY, kan streame radiostreamen fra iFollow som kommenteres av Simon Pitts.