Ny skribent på hjemmesiden

Henrik Lindgren (42) er oddsekspert og offisiell Luton Town-supporter med LTSCS-medlemsnummer 14. Gjennom sesongen skal han skrive oddsartikler foran hver Town-kamp i spalten «Henriks Tipshörn».

Henrik skal forsøke å være objektiv når han omtaler kommende Luton Town-kamper. Forvent forslag om å spille på motstanderlaget, hvis styrkeforhold, form og odds tilsier det!

– Jeg er en sportsnerd fra Ulricehamn i Sverige. Alle former for idrett er av interesse. Noen mer enn andre. Fotball, Håndball, golf, padel og trav topper favorittlisten min, forteller Henrik – som har vært Luton Town-supporter siden slutten av 1980-tallet.

Han jobber profesjonelt med spilltips på og for flere nettsteder. Han organiserer også andelslag. Alt gjennom eget firma.

Analysering av spillselskapenes odds er et eget fag. Utfordringen ligger å vurdere sannsynligheten for hvert mulige utfall bedre enn oddssetterne i spillselskapene. Et tilsynelatende opplagt utfall som betales med for lav odds i forhold til sannsynligheten er ikke verdt risikoen det innebærer å sette penger på.

På motsatt ende av skalaen vil det over tid lønne seg å spille på utfall oddssatt for høyt. Det handler om å ha en langsiktig plan for innsatsene. Eksempel: Ved spill på 5,00 i odds holder det å treffe én av fem ganger for å gå i balanse. Velger man de «rette» 5,00-oddserne så treffer man oftere og går i pluss.

Henrik Lindgren forklarer sin filosofi og sine strategier i kommende artikler. Og inviterer til lagspill. Du kan nemlig bli med i andelslaget som er eksklusivt for LTSCS-medlemmer. Ved å kjøpe deg inn der drar du fordel av kunnskapen til Henrik, samtidig som du bidrar med en liten andel til Luton Town Supporters’ Club of Scandinavia – som igjen betyr at Luton Town Football Club tjener noen kroner (pund)!

Andelene koster fra 60 til 300 kroner. Prisen varierer fra gang til gang. Innsatsene settes på Stryktipset og Europatipset (de svenske tippekupongene). Nu kör vi, proklamerer Hatters-Henke!

HENKE PÅ KENNY: LTSCS-medlem nr. 14 Henrik Lindgren på ærverdige Kenilworth Road Stadium. Han tar for seg hver Hatters-kamp med blikk på oddsspill – og inviterer til deltakelse i andelslag!

LTSCS er henrykt over å ha Henrik med i redaksjonen, som ellers består av Ole Trillhus (kamp-previews), Svein Terje Bjelland (administrasjon av LTSCS Prediction League) og Thomas Møller (redaktør og skribent).

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 6

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!