Nest siste sjanse

Luton Town-spillerne delte poeng og drakter i mandagens VM-møte. I dag møter Ethan Horvath og Tom Lockyer henholdsvis England og Iran. Får vi en «Hatter» i VM-sluttspillet?

Ingen tvil om at Horvaths USA har dagens største utfordring, med England på motsatt banehalvdel i kveldens siste VM-kamp i Qatar. Lockyers Wales har favorittstempelet på seg i formiddagskampen mot Iran.

Luton Town-spillernes møte på stadionet endte 1-1, etter at USA hadde ledet 1-0. Utenfor spilleområdet poserte de med hverandres landslagsdrakter. Begge med smil om munnen.

Temperaturen stiger. Det drar seg til i gruppe B, der storfavoritt og tittelkandidat England tok føringen med 6-2-seier mot Iran.

Kan Horvath & Co. utfordre Three Lions på Al Bayt Stadium i Al Khor? USA er faktisk ubeseiret mot England i VM-sammenheng! Det ble 1-1 da nasjonene møttes i Sør-Afrika i 2010, mens USA vant 1-0 tilbake i 1950 (Brasil). Avspark kl. 20:00 skandinavisk tid.

Møtet mellom Wales og Iran på Ahmad bin Ali Stadium i Al Rayyan har ingen historikk. Det er vinn eller forsvinn for asiatene. Lockyer og de walisiske dragene føler nok også press på å måtte vinne for å henge med i sluttspillkampen – for de møter sin mektige storebror i siste gruppekamp. Avspark kl. 11:00 skandinavisk tid.

Visste du at…
…Wales er ubeseiret på sine seks siste kamper mot nasjoner utenfor Europa?
…Wales’ 64 år mellom sine to VM-deltakelser er lengst av alle nasjoner?
…Englands fire siste kamper har inneholdt 3,75 scoringer i snitt etter pause?
…Englands tre scoringer i hver omgang (mot Iran) har bare Tyskland og Argentina klart i VM?

NÅ GJELDER DET: Luton Towns VM-representanter Ethan og Tom kjemper om sluttspillplass med hver sin nasjon i Qatar.

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!